Ak Parti Aday Adayları Rize'de Görücüye Çıktı

Ak Parti Aday Adayları Rize'de Görücüye Çıktı
Ak Parti Rize’de aday adaylarının görücüye çıkması Kalkandere ilçesiyle start aldı.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Belediye Başkanlığı seçimleri dolayısıyla 1 Kasımda sona eren Ak Parti aday adaylığı başvurularının ardından AK Parti Rize İl Başkanlığınca tüm ilçelerde düzenlenmesi kararlaştırılan  Aday Adayları Tanıtım Toplantılarının ilki Kalkandere İlçesinde gerçekleşti.

Kalkandere Belediye binası konferans salonunda gerçekleşen buluşmada AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve AK Parti Rize İl Başkan Yardımcılarının yanı sıra, Kalkandere İlçe Başkanı Erkut Tüfekçioğlu, Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak, AK Parti Kalkandere Belediye Başkan Aday Adayları, İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları hazır bulundu.

kalkanderede-aday-adaylari-gorucuye-cikti-3.jpg

Divan Başkanlığını AK Parti Rize İl Teşkilat Başkanı Harun Mertoğlu'nun yaptığı toplantıda Kalkandere Belediye Başkan aday adayları Kenan Yıldırım, Talip Mutlu, Nihat Çolak ve Ekrem Yılmaz söz alarak önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan temayül yoklamalarında kendilerine oy verecek olan ilçe teşkilatı mensuplarının karşısına geçerek kendilerini tanıttılar.

kalkanderede-aday-adaylari-gorucuye-cikti-4.jpg

Gerçekleşen toplantının kapanış konuşmasını yapan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ise "Aday adaylarımızı teşkilatımız ile buluşturup tanıştırma amaçlı bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde buna benzer toplantılarımızı bütün ilçelerimizde yapacağız. Bu toplantılarımıza vermiş olduğumuz önemi belirtmek adına il başkanı olarak yardımcılarım ile buradayız. Biz sıradan bir  başkan seçimi  yapmayacağız. Biz Kalkanderemizi en yükseğe nasıl çıkarırız bunun hesabının peşinde olacağız. AK Parti’de herkese yer vardır. Aday olmama durumunda tavrımız çok önemlidir. Nasıl ki dünkü hallerimiz bu günümüzü şekillendirmiş ise, bugünkü tavırlarımızda yarınlarımızı ve yarınlarımızdan sonrasını şekillendirecektir.  Bugün buradaki toplantıda AK Parti ailesine yakışır bir tavır ortaya koydukları için aday adaylarına teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

hikmet-ayar.20131105173621.jpg

nihat-colak.20131105173635.jpg

kalkanderede-aday-adaylari-gorucuye-cikti-5.jpg

kalkanderede-aday-adaylari-gorucuye-cikti-6.jpg

kalkanderede-aday-adaylari-gorucuye-cikti-7.jpg

kalkanderede-aday-adaylari-gorucuye-cikti-8.jpg