Ak Parti Adayı "BAK"ta Gör Rize'ye 13 Yılda Yapılan Gençlik ve Spor Yatırımlarını

Ak Parti Adayı "BAK"ta Gör Rize'ye 13 Yılda Yapılan Gençlik ve Spor Yatırımlarını
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, AK Parti döneminde son 13 yılda Rize’ye 191,1 Milyon TL gençlik ve spor yatırımı yaptıklarını söyledi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Bak, Ardeşen ilçe merkezini, Pazar’ın Dağdibi, Yavuz, Hasköy, Alçılı, Aktepe, Aktaş, Darılı ve Akmescit Köylerini ziyaret etti. Osman Aşkın Bak ardından, Derepazarı ilçe merkezinde ve Sandıktaş Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

GENÇLİK VE SPORA BÜYÜK DESTEKLER

Osman Aşkın Bak, Rize’de sağlıklı bir nesil yetiştirmek için yatırımlara devam ettiklerini belirterek, “2003-2015 yılları arasında Rizeli gençlerimizin sporu, bilimi, sanatı keşfetmeleri için tasarlanan gençlik merkezlerine, sağlıklı ve dinamik bir Türkiye inşa etmek için spor tesislerinin ve öğrenci yurtlarının yapım ve onarımına 107,3 Milyon TL harcadık. Rize’deki yükseköğrenim gençliğine 83,8 Milyon TL öğrenim kredisi ve burs verdik” dedi.

osman-askin-bak-secim-turunda-2.jpg

RİZE’YE ULUSLARARASI SPOR FAALİYETLERİ

Rize’de uluslararası spor faaliyetleri düzenlendiğini vurgulayan Bak, “Uluslararası of-road yarışları, Uluslararası M.Akif Pirim Güreş müsabakaları, U-20 2013 Dünya Kupası’na Rize ev sahipliği yapmıştır. Bütün bunların yanında 2002 yılında Rize’de 53 olan spor kulübü sayısı 2014 yılında 183’e ulaştı” diye konuştu.

Bak’a ziyaretlerinde ilçe belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti ilçe başkanları eşlik etti.

osman-askin-bak-secim-turunda-1.jpg