Ak Parti Ailesi İftarda Buluştu

Ak Parti Ailesi İftarda Buluştu
Ak Parti Rize İl Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği iftar yemeğinde Ak Partililer bir arada iftar açtı.

Ak Parti Rize İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu, İl Disiplin Kurulu ve Demokrasi Hakem Kurulu üyeleri bir araya geldi. İftar yemeğine AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Disiplin Kurulu Üyeleri, Demokrasi Hakem Kurulu Üyeleri ve üyelerin eşleri katıldı.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar yemek sonrası yaptığı konuşmada, “Bu aile tablomuzu bozmaya çalışanlar bozguna uğrayacak ve bu dayanışmamız ilelebet sürecektir” dedi.

hikmet-ayar.20130722222601.jpg

BU DAYANIŞMA İLELEBET SÜRECEKTİR

İl Başkanı Hikmet Ayar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Davetimize icabetinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, AK Parti, siyasi bir parti olmakla beraber, bu kurumsal yapıya aynı zamanda bir aile kimliği kazandırmayı başarmış bir örgüttür. Bu kutlu yolun bu denli samimi ailesinin refahına kastetmek isteyenler maalesef mevcuttur. Son zamanlarda ülkemizde cereyan eden olaylar buna birer örnektir. Ancak şunu belirtmekte fayda görüyorum ki, meydana gelen olaylar ülkesine hizmet yolunda ter döken teşkilatımızı yıldıramayacaktır. Kuruluşundan bu güne kadar nice badireleri atlatmış, vatanına, insanına hizmet götürme noktasında çalışmaktan başka bir iş yapmamış teşkilatlarımız, dün olduğu gibi, bu akşam olduğu gibi, ve yarınlarda olacağı gibi birlik ve beraberlik içinde, bu ülkeyi aydınlığa taşıyacaklardır. Bu birlik ve bütünlüğün meyvesi olan dayanışmamız ilelebet sürecektir.”

rize-ak-parti-ailesi-iftarda-bulustu-2.jpg

AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar ise yaklaşan seçimler münasebeti ile her zaman olduğu gibi disipline, koordine ve tam ittifak ile çalışmaya hazır olduklarının mesajını verdiler.

hasan-karal.20130722222616.jpg

nusret-bayraktar.20130722222626.jpg

rize-ak-parti-ailesi-iftarda-bulustu-1.jpg