AK Parti Belediye Başkan Adayı Metin: Bu Şehrin Bir Evladı Olarak...

AK Parti Belediye Başkan Adayı Metin: Bu Şehrin Bir Evladı Olarak...
AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, Rize’nin bir evladı olarak gönül belediyeciliği ile Rize’yi yönetmeye talip olduklarını söyledi.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Rize Belediye Başkan Adayı olan Rahmi Metin, Rize’nin sorunlarına vakıf olduğunu ve gönül belediyeciliği ile Rize’yi yönetmeye talip olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında kentte ziyaretlerini aralıksız sürdüren Metin, olay53 haber portalımız ile Rize Olay Gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette görüş alışverişinde bulundu.

rahmi-metin-olay53-te-(2).jpg

Metin, önceliklerinin 250 bin nüfusa hizmet verebilecek bir Rize planlaması olduğunu belirterek, çalışmaları kapsamında kentsel dönüşümlerle, sosyal donatı alanlarının oluşturulması ile trafik sorununa ağırlık vereceklerini ve mahallelerde yapılacak mini otoparklarla şehrin otopark sorununu tamamen çözmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Seçim odaklı değil gönül belediyeciliği ile hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışında olacağını kaydeden Metin, Rize’de ikamet eden bu şehrin bir evladı olarak kentin sorunlarına vakıf olduğunu belirterek bu sorunları hep birlikte aşacaklarını ifade etti.

rahmi-metin-olay53-te-(1).jpg