AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Karahan: Çayeli Spor Kompleksine Kavuşuyor

AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Karahan: Çayeli Spor Kompleksine Kavuşuyor
AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, yaklaşık 30 Milyon TL’ye mal olacak “Çayeli Spor Kompleksi Projesi” ihalesinin 30 Haziran’da yapılacağını müjdeledi.

AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, “Her şey Çayeli için” sloganıyla çıktıkları yolda Çayeli’nin Merkezi hükümet tarafından yapılan yatırımlarla kendinden söz ettirmeye devam ettiğini belirtti.

Çayeli’ne spor kompleksi yapacaklarına dair söz verdiklerini ve spor kompleksinin 30 Haziran’da ihaleye çıkacağının müjdesini Çayeli’ne vermenin sevincini yaşadıklarını kaydeden Başkan Karahan, “İlçemize kazandırmaya söz vermiş olduğumuz ve içerisinde 1 adet kapalı spor salonu, 1 adet sentetik çim futbol Sahası, 2000 kişi kapasiteli yeni tribün ve çevre düzenlemeleri olan ‘Spor Kompleksi Projemiz’ 30 Haziran’da ihaleye çıkmak üzere ilana çıkmıştır. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Karahan, projenin Çayeli’ne kazandırılması dolayısıyla emeği geçenlere de teşekkür ederek, “Yaklaşık 30 Milyon TL’ye mal olacak böylesine devasa bir projenin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın M.Muharrem Kasapoğlu, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hayati Yazıcı, Eskimeyen Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Muhammet Avcı olmak üzere emeği geçen herkese Çayelim adına şükranlarımızı sunarım.” diye konuştu.

cayeli-spor-kompleksine-kavusuyor-(4).jpgcayeli-spor-kompleksine-kavusuyor-(3).jpgcayeli-spor-kompleksine-kavusuyor-(2).jpgcayeli-spor-kompleksine-kavusuyor-(1).jpg