AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Karahan ve Ekibi, Şehit Ailesinin Çayını Topladı

AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Karahan ve Ekibi, Şehit Ailesinin Çayını Topladı
AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan ve beraberindeki partililer, terör örgütüyle girilen çatışmada şehit düşen Çayelili Doğan Dağcı’nın ailesine çay toplamada yardımcı oldu.

Rize’nin Çayeli ilçesinden Doğan Dağcı, 24 Haziran 1993 günü Diyarbakrı’ın Lice ilçesi Üçdamar Köyü'nde PKK terör örgüt mensuplarıyla girilen silahlı çatışmada şehit düştü. AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, beraberinde İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Güçlü ve teşkilat mensuplarıyla beraber Şehit Doğan’ın ailesine yardımcı olarak çay hasadında bulundu. Şehit ailesi, yardımlarından dolayı İlçe Başkanı Karahan’a ve beraberindeki partililere teşekkür etti.

AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, Ak Parti Çayeli Teşkilatı olarak 1.sürgün çay sezonunun devam ettiği bu günlerde bir vefa örneği gösterip farkındalık yaratabilmek adına şehidin ailesine çay hasadında yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade ederek, önümüzdeki günlerde de diğer şehit ailelerine de yardımcı olmaya çalışacaklarını kaydetti.

Karahan, Mithat Cemal Kuntay’ın bir şiirinde ”Toprakları toprak yapan üzerindeki kandır, Vatan eğer uğrunda ölen varsa Vatandır” dediğini ifade ederek, “Çok şehidimiz var. Bu vatanın bölünmez bütünlüğü için gencecik yaşta toprağa düşen Doğan Dağcı kardeşimiz de o şehadet şerbetini içenlerden birisi. 1993 yılında Diyarbakır’ın Lice İlçesinde vatani görevini yaparken şehit düştü. Annesi Emine annemiz, ‘yüreğim hala ilk günkü gibi yanıyor’ diyor evladı için. Nasıl yanmasın ki? Daha önce ilçemizde Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde adına bir kütüphane açmıştık şehidimizin. Bizler de Ak Parti Çayeli Teşkilatı olarak 1.sürgün çay sezonunun devam ettiği bu günlerde bir vefa örneği gösterip farkındalık yaratabilmek adına şehidimizin ailesine çay toplamada yardım ederek bir nebze olsun katkı vermek istedik. Bu tür vefa çalışmalarını diğer şehitlerimiz için de kısmetse önümüzdeki süreçlerde devam ettirmek istiyoruz. Bu vesile ile tekraren Doğan Dağcı kardeşimize Mevlam gani gani rahmet eylesin diyor, şehidimizin hesap gününde bizlere şefaatçi olmasını niyaz ediyoruz.” dedi.

ak-parti-cayeli-ilce-baskani-ishak-karahan-ve-ekibi,-sehit-ailesinin-cayini-topladi-(1).jpgak-parti-cayeli-ilce-baskani-ishak-karahan-ve-ekibi,-sehit-ailesinin-cayini-topladi-(3).jpgak-parti-cayeli-ilce-baskani-ishak-karahan-ve-ekibi,-sehit-ailesinin-cayini-topladi-(2).jpgak-parti-cayeli-ilce-baskani-ishak-karahan-ve-ekibi,-sehit-ailesinin-cayini-topladi-(4).jpgak-parti-cayeli-ilce-baskani-ishak-karahan-ve-ekibi,-sehit-ailesinin-cayini-topladi-(5).jpgak-parti-cayeli-ilce-baskani-ishak-karahan-ve-ekibi,-sehit-ailesinin-cayini-topladi-(6).jpg