Ak Parti Dünün Partisi Değil Dünya Siyasetine Yön Veren Partidir

Ak Parti Dünün Partisi Değil Dünya Siyasetine Yön Veren Partidir
Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın konuşmasının damga vurduğu Ak Parti Rize Aday Adayları Tanıtım Toplantılarının ikincisi Hemşin ve Çamlıhemşin ilçesinde yapıldı.

Ak Parti Rize İl Başkanlığı tarafından temayül yoklamaları dolayısıyla aday adayları ile ilçe teşkilatlarını bir araya getirme toplantıları devam ediyor. İlk olarak Kalkandere ilçesinde gerçekleşen toplantının ardından Hemşin ve Çamlıhemşin ilçesinde de aday adayları teşkilat üyelerinin karşısına çıktı. Toplantıda Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, yaptığı konuşmada AK Parti'nin dünün partisi olmadığını yaklaşık 12 senedir dünya siyasetine yön veren bir parti olduğunu söyledi.

İlk olarak Hemşin ilçesinde düzenlenen aday adayları tanıtım toplantısına AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Muhammed Avcı, Himmet İstif ve Ahmet Çevik Ocaklı katılırken, Hemşin İlçe Başkanı Nadir ince ve yönetimi ile beraber Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar ve Belediye başkan aday adayları katıldı.

hemsin-ve-camlihemsinde-aday-adaylari-sahne-aldi-1.jpg

Buradaki toplantının ardından Çamlıhemşin ilçesine geçen AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve beraberindeki heyete Çamlıhemşin ilçe başkanı Yusuf Arısoy ve yönetimi tam kadro ile eşlik ederken, Çamlıhemşin Belediye Başkan aday adayları Sema Akçam, İlker Sarı, Bilal Albardak, Ertuğrul Doğru, Ahmet Sazkaya, Yusuf Kenan Yağcı, Yaşar Alinoğlu, Mahmut Kutlu, Sebahattin Demirci ve Osman Haşimoğlu, Hemşin Belediye Başkan aday adayları gibi önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan temayül yoklamalarında kendilerine oy verecek olan ilçe teşkilatı mensuplarının karşısına geçerek kendilerini tanıttılar.

hemsin-ve-camlihemsinde-aday-adaylari-sahne-aldi-4.jpg

Her iki toplantının da divan başkanlığını AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı'nın yaptığı toplantılarda ortak bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, " Önümüzdeki seçimleri en iyi şekilde yönetmek, kimin ne söyleyeceği varsa onları dinlemek ve sizleri teşkilatımız ile buluşturup tanıştırmak amaçlı bu toplantılarımızı devam ettiriyoruz. Kıymetli arkadaşlarım AK Parti dünün partisi değil, yaklaşık 12 senedir dünya siyasetine yön veren bir partidir. Bu önemli bilgiyi göz önüne alarak tüm aday adaylarımızın bu bilgi ışığında hareket etmelerini istiyoruz. Nitekim şu andaki tablo sonuç ne olursa olsun el birliğiyle hareket ederek seçilecek olan adayın seçilemeyen aday adaylarımız tarafından destekleneceği yönündedir. Unutulmamalıdır ki AK Partiyi  dünyanın en büyük teşkilatlanmasına mazhar kılan şeyde bu tablo ile bağlantılıdır" şeklinde konuştu.

hemsin-ve-camlihemsinde-aday-adaylari-sahne-aldi-3.jpg

hemsin-ve-camlihemsinde-aday-adaylari-sahne-aldi-2.jpg