AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Kaza Atlattı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Kaza Atlattı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, kaza atlattı.

Rize’de STK’larla düzenlenecek toplantı için beraberinde Rize Milletvekilleri Muhammed Avcı, Osman Aşkın Bak ve İl Başkanı İshak Alim’le birlikte Trabzon’dan Rize’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı’nın bulunduğu otomobil, Derepazarı ilçesinde ani fren yaptı. Araç içerisinde dengesini kaybeden ve parmağını çarpan Yazıcı’nın parmağının çıktığı ve Rize Devlet Hastanesinde elinin alçıya alındığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Yazıcı ve beraberindekilerin seyahat ettiği 53 AK 001 plakalı minibüsün sürücüsü İsmail Hakkı Kurt, Karadeniz Sahil Yolu'nun Derepazarı geçişinde ışıklarda önüne aniden çıkan otomobile çarpmamak için frene bastı.

Araç içinde dengesini kaybeden Yazıcı, elini ön koltuğa çarptı. Elinde oluşan ağrı nedeniyle Rize Devlet Hastanesi'ne müracaat eden Yazıcı'nın sol elinin orta parmağında çıkık oluştuğu tespit edildi.

Doktorlar Yazıcı'nın parmağını alçıya aldı.

Yazıcı ve beraberindekiler daha sonra Rize Valisi Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek, 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile atandığı Rize Valiliği görevinde başarı dileklerinde bulundular.

Ziyaretin ilk bölümünde Valilik Şeref Defterini imzalayan Milletvekilleri Yazıcı, Bak ve Avcı, daha sonra Vali Çeber’ın Makamına geçerek, Rize’de devam etmekte olan ve yapılması planlanan projeler hakkında bir süre sohbet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber, “Rize hedefleri olan bir il. Sayın Cumhurbaşkanımızın hedef koyduğu 2023 - 2071 Türkiye vizyonuna uygun olarak ekonomik ve sosyal anlamda büyüyen, gelişen ve kalkınan bir Rize için birlikte hareket edip, işbirliği içerisinde çalışacağız.” diye konuştu.

Yazıcı, daha sonra kentte STK'larla düzenlenecek toplantıya katıldı.

hayati-yazici-kaza-atlatti-2.jpghayati-yazici-kaza-atlatti-1.jpg