AK Parti Genel Başkanvekili Binali 'Yıldırım' Hızıyla Rize’de Birçok Programa Katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali 'Yıldırım' Hızıyla Rize’de Birçok Programa Katıldı
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Rize’de bir dizi programa katıldı. Kısa süre içerisinde birçok programa katılan Yıldırım, Rize’de gördüğü ilgi ve yoğunluk sonrasında kentten moral depolayarak ayrıldı.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bir dizi programa katılmak üzere dün geldiği Rize’de akşam geç saatlere kadar birçok programa katıldı. Yıldırım hızıyla gerçekleşen programlarda dur durak bilmeyen Genel Başkanvekili Yıldırım’ın Rize’deki programı Çayeli ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaretleriyle başladı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yıldırım, ilçedeki AK Parti standını da ziyaret ederek gençlerle sohbette bulunup fotoğraf çektirdi. Daha sonra Kaptanpaşa’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına katılan Yıldırım, köy halkıyla sohbet etti.

İftar programının ardından Rize Belediyesi’nin vatandaşların hizmetine sunduğu kent merkezindeki sahil sosyal alanını ziyaret eden Yıldırım, vatandaşlarla bir araya geldi. Yıldırım, son olarak Rize Belediyesi Meydan Sosyal Tesislerinde çay içerek orada bulunan vatandaşlarla selamlaşıp, sohbet etti.

Yıldırım, akşam geç saatlere kadar süren programının ardından kentten ayrılmadan Rizeli hemşehrilerinin yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ederek, iyi bayramlar temennisinde bulundu.

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım’a Rize programında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer, AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İshak Alim ve parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

“CUMHURİYETİN KURULUŞ İLKELERİNDEN SAPMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Yıldırım Rize ziyaretinde yapmış olduğu açıklamada, “İlk defa dağın, terörün desteklediği ve bölücü terör örgütünü meşrulaştıran bir süreç yaşıyoruz. Bunu ben milletimin takdirine sunuyorum. Şartlar ne olursa olsun bu ülkeyi bölmeye, federasyonu, yerel yönetim özerklik şartı gibi mavraları ortaya getirene bu millet geçit vermez. Bunu herkesin bilmesi lazım. Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olup birlikte Türkiye olacağız. 100. yılında ülkemizin, Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerinden zerre kadar sapmadan yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

“MİLLET İTTİFAKI DOKSANLI, YETMİŞLİ YILLARI HATIRLATIYOR”

Millet ittifakının seçim olmadan makamları paylaşma derdine düştüğünü ifade eden Yıldırım, “Sen onu alacaksın, ben bunu alacağım. Bürokraside bu görev bize.' Bunlar bize zayıf iktidarların olduğu koalisyon dönemlerini hatırlatıyor. Doksanlı, yetmişli yılları hatırlatıyor. Bu yıllar Türkiye'nin kayıp yıllarıdır. Türkiye'nin istikrara, güvene, güçlü iktidara, güçlü liderliğe, tecrübeye ihtiyacı var. O da nerede var? O da Recep Tayyip Erdoğan'da, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nda var. Onun için kararlılıkla milletimiz ile yürüyüşümüze devam edeceğiz. Bu bölgenin istikrarı, Anadolu topraklarının, Orta Doğu'nun, Balkanlar'ın, Kafkaslar'ın istikrarıdır. Dolayısıyla bu bölgede oluşabilecek bir olumsuzluk her tarafı kuşatacak, saracaktır." şeklinde konuştu.

ak-parti-genel-baskanvekili-binali-yildirim-rizede-002.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.