AK Parti İkizdere İlçe Başkanlığına Ahmet Aksu Seçildi

AK Parti İkizdere İlçe Başkanlığına Ahmet Aksu Seçildi
AK Parti İkizdere ilçe başkanlığı 5. olağan kongresinde yapılan seçim sonucunda Ahmet Aksu, rakibi Yener Baysal'a büyük bir oy farkı atarak ilçe başkanı seçildi.

Ertelenen AK Parti 5. Olağan İkizdere kongresi bugün yapıldı. İki listenin yer aldığı seçimde Ahmet Aksu kullanılan 182 oyun 165'ini alarak yeni ilçe başkanı oldu. Diğer aday Yener Baysal 15 oy alabildi. 2 oy ise geçersiz sayıldı. İkizdere kongresiyle birlikte tüm ilçe kongreleri tamamlanmış oldu.

İkizdere belediyesi Konferans salonunda yapılan kongre’ye; İl başkan yardımcıları Avukat Harun Mertoğlu, il yönetim kurulu üyeleri  Mahmut Katırcı, İbrahim Öztürk, İkizdere Belediye Bşkanı Hasan Köse, Kalkandere ilçe başkanı Hasan Ayyıldız ve çok sayıda teşkilat mensubu  katıldı.

ak-parti-ikizdere-ilce-baskaligina-ahmet-aksu-secildi-2.jpg

İl teşkilat başkanı Avukat Harun Mertoğlu’nun divan başkanlığını yaptığı kongrede saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından protokol konuşmaları yapıldı.

Protokol konuşmalarının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir-gider hesap raporu ile tahmini bütçe okundu. Müzakereler sonrasında raporlar ayır ayrı onaylandıktan sonra oy birliği ile yönetim kurulu ibra edildi. İlçe seçim kurulu başkanlığı gözetiminde yapılan seçimler ile yönetim kurulu asıl yedek üyeleri ile il delege asıl ve yedek üyelerinin seçimleri yapıldı.

ak-parti-ikizdere-ilce-baskaligina-ahmet-aksu-secildi-1.jpg

Divan başkanlığına belirlenen süre içerinde Ahmet Aksu ve Yener Baysal, adaylığında 2 liste başvurdu. Dilek ve temennilerin ardında seçimlere geçildi. Seçimlerde İkizdere'de 182 delegenin oy kullandığı seçimde Ahmet Aksu 165 Yener Baysal ise 15 oy alabildi. 2 oy ise geçersiz sayıldı. Bu sonuçlarla birlikte AK Parti İkizdere ilçe Başkanı Ahmet Aksu oldu.

AK Parti İkizdere ilçe yönetimi şu isimlerden  oluştu; Ahmet Aksu, Ali Ekşi, Ayşe Köseoğlu, Yusuf  Aksu, Salih Bekiroğlu, Sezer Bayrak, İsmail Hakkı  Yılmaz, Temel Tavuçu, Nevzat Kara, Dursun Zorbozan, Kenan Tat, Şenay Kara, Suzan  Baş  Er, Hanefil Yılmaz

ak-parti-ikizdere-ilce-baskaligina-ahmet-aksu-secildi-3.jpg