Ak Parti İl Başkanı Avcı, İl Gençlik Kolları Yönetimiyle Bir Araya Geldi

Ak Parti İl Başkanı Avcı, İl Gençlik Kolları Yönetimiyle Bir Araya Geldi
Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Gençlik Kollarının yeni yönetimiyle bir araya geldi.

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, beraberindeki Başkan Yardımcıları Himmet İstif ve Abdullah Oğuz Hut ile birlikte Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresinde başkanlığa seçilen Kadir Ali Çelik ve yeni yönetimiyle bir araya geldi.

Rize Öğretmen Evinde düzenlenen toplantıda il gençlik kollarının yeni yönetimiyle tek tek tanışma fırsatı bulan Başkan Avcı, gençlerle sohbette bulundu ve tecrübelerini paylaştı.

Samimi ve sohbet havasında geçen toplantıda, il gençlik kollarına olan güvenini, “Bugün geleceğimizin il başkanlarını, belediye başkanlarını, milletvekillerini gördüm.” sözleriyle dile getiren Başkan Avcı, ‘dava arkadaşlarım’ diye hitap ettiği gençlere başarı dileklerini iletti.

ak-parti-rize-il-baskani-muhammed-avci,-il-genclik-kollarinin-yeni-yonetimiyle-bir-araya-geldi-(1).jpg

İl Başkanı Avcı, ayrıca, parti olarak gençlere verdikleri önemi anlattı ve gençlik kollarının yapacağı çalışmalarda her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasette gençlere verdiği öneme değinen İl Başkanı Avcı, gençlerin kendilerine güvenmesi gerektiğini dile getirdi. Yeni yönetimin önemli bir görev aldığını, kurulan ekibin en iyi şekilde görevlerini yerine getireceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik ise bir önceki dönemdeki Gençlik Kolları yönetiminde şimdiki İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdullah Oğuz Hut’un başkan yardımcısı olarak görev yaptığını ve birlikte güzel çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, Başkan Hut’tan devraldığı hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için yönetim kurulu ekibiyle birlikte var gücüyle çalışacaklarını ifade etti.

ak-parti-rize-il-baskani-muhammed-avci,-il-genclik-kollarinin-yeni-yonetimiyle-bir-araya-geldi-(2).jpgak-parti-rize-il-baskani-muhammed-avci,-il-genclik-kollarinin-yeni-yonetimiyle-bir-araya-geldi-(3).jpgak-parti-rize-il-baskani-muhammed-avci,-il-genclik-kollarinin-yeni-yonetimiyle-bir-araya-geldi-(4).jpg