Ak Parti İstişare Toplantısı

Ak Parti İstişare Toplantısı
AK Parti Rize Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde Yapıldı.

Divan Başkanlığı’nı Rize Milletvekili Nusret Bayraktar'ın yaptığı toplantıya Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Yürütme Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Yapılan istişare toplantısında ağırlıklı olarak Rize ile ilgili sorunlara ve projelere değinildi.

 d.20120214153120.jpg

ds.20120214152739.jpgAK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar konuşmasında “Bu toplantı bizim yönetimimiz içerisinde yaptığımız ilk yerel yönetimler danışma meclisidir.Bu toplantıların 3 ayda bir yapılması bizim teşkilatçılık kuralları gereği faydalı ve yararlı olacağı ve çalışmalarımıza olumlu katkı vereceği açıktır.Bu toplantımızın teşkilatımıza ve İlimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

hasan.20120214153013.jpgRize Milletvekili Hasan Karal ise “Bu güzel projeleri gördükten sonra hepimizin hayal ettiği bir Rize gayretli çalışmalarımız sonucunda ortaya çıkacaktır. Bu konuda belediyemiz elinden geleni yapmaktadır ve bizlerde üzerimize düşen desteği vermeye çalışıyoruz. Bizlerde bu projelerin bir an önce hayata geçmesi için gayretle azimle çalışacağız" şeklinde konuştu.