AK Parti Kadın Kolları Başkanı Çam'dan Gamze Pala Açıklaması

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Çam'dan Gamze Pala Açıklaması
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Fındıklı ilçe Başkan Yardımcısı Gamze Pala’nın öldürülmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Rize'nin Fındıklı İlçe Başkan Yardımcısı Gamze Pala’nın silahlı saldırının ardından bıçaklanarak öldürülmesini canice olarak değerlendirdi.

Çam, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Rize/Fındıklı ana kademe İlçe Başkan Yardımcımız Gamze Pala’nın vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Bütün insani duygulardan yoksun, hasta bir zihniyetin işleyebileceği bu canice suç hepimizi derinden yaralamıştır. Ailesine ve teşkilatımıza sabırlar diliyorum. Başımız sağolsun” dedi.

ak-parti-kadin-kollari-baskani-camdan-gamze-pala-aciklamasi.jpg

RİZE İL KADIN KOLLARI BAŞKANI YAĞCITEKİN: ACIMIZ BÜYÜK

AK Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin de İlçe Başkan Yardımcısı Gamze Pala’nın öldürülmesi nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Acımız ve kaybımız çok büyük. Gamze Pala kardeşim, seni rabbime emanet ediyoruz. Mekanın cennet olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Rize İl Kadın Kolları Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, “Fındıklı İlçe Başkan Yardımcımız Gamze Pala’nın uğradığı hain saldırı sonrasında hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşamaktayız. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine de sabrı cemiller dileriz. Mekanı cennet olsun” ifadelerine yer verildi.