Ak Parti Milletvekili Karal’dan Yaz Spor Okulları’na Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Karal’dan Yaz Spor Okulları’na Ziyaret
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Yaz Spor Okulları kapsamında çalışmalarına devam eden sporcuları ziyaret etti.

Sporun ve sporcuların her alanda desteklenmesi gerektiğini ifade eden Milletvekili Hasan Karal "Hükümetimiz döneminde ilimize birçok spor yatırımı yapıldı. Olimpik Yüzme Havuzumuz, Gençlik Merkezimiz, 3000 kişilik spor salonumuz ve sporcu fabrikamız gibi projelerimizi ve bunun gibi birçok projemizi tamamladık. Yapılan bu yatırımlarla birlikte gençlerimiz spor faaliyetlerinin yanı sıra sanatsal sosyal ve kültürel faaliyetlerini de bir arada yürütebiliyor. Bugünde bu mekânlarda spor faaliyetinde bulunan gençlerimizle bira arada bulunmaktan büyük bir mutluluk duymaktayız. Bizlerin gayreti ve çabası ileride Dünya şampiyonları yetiştirerek Rizeli gençlerimizin Ay yıldızlı Türk bayrağını dalgalandırmalarıdır" dedi.

ak-parti-milletvekili-hasan-karal’dan-yaz-spor-okullari’na-ziyaret-(7).jpg

"Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak onların sağlıklı bir birey olarak yetişmesi için kültürel, sanatsal ve sportif anlamda Rize güzel bir ivme kazandı" diyen Karal "Minik sporcularımız burada çok güzel bir faaliyetin içinde yer alıyor. Katılım oldukça yüksek ve bundan büyük bir mutluluk duyuyorum." diye konuştu.

ak-parti-milletvekili-hasan-karal’dan-yaz-spor-okullari’na-ziyaret-(1).jpg

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik de yaptığı açıklamada, gençlerin ilkokuldan lise çağına kadar sporcu fabrikasını ve Gençlik Merkezi'nden ücretsiz bir şekilde yaralanabileceklerini dile getirdi. İl Müdürü Çelik "Yapılan bu büyük yatırımlar için ilimiz de bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a, Valilerimize ve Milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

ak-parti-milletvekili-hasan-karal’dan-yaz-spor-okullari’na-ziyaret-(2).jpgak-parti-milletvekili-hasan-karal’dan-yaz-spor-okullari’na-ziyaret-(3).jpgak-parti-milletvekili-hasan-karal’dan-yaz-spor-okullari’na-ziyaret-(4).jpgak-parti-milletvekili-hasan-karal’dan-yaz-spor-okullari’na-ziyaret-(5).jpg

ak-parti-milletvekili-hasan-karal’dan-yaz-spor-okullari’na-ziyaret-(6).jpg