Ak Parti Milletvekili Salih Çetinkaya Yeniden Aday Adayı Olacağını Açıkladı

Ak Parti Milletvekili Salih Çetinkaya Yeniden Aday Adayı Olacağını Açıkladı
AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya 1 Kasım seçimleri için yeniden aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya 1 Kasım seçimleri için yeniden aday adayı olduğunu açıkladı.

Kırşehir AK Parti İl Teşkilatına milletvekilliği adaylığı için başvurusunu yapacağını bildiren Çetinkaya, "7 Haziran seçimleri sonrasında Kırşehir'den milletvekili seçildim. Halkımız ve parti teşkilatımız yapılan tehamüller sonrasında bizleri uygun görmüşlerdi. İnşallah 1 Kasım seçimleri için de Kırşehir'den aday olacağım. Parti teşkilatımızın ve Kırşehir halkının vereceği karara saygılı şekilde inanmakta olduğumuz dava yolunda yürümeye devam edeceğim" dedi.

7 Haziran seçimlerinde de AK Parti'nin seçimlerin galibi olduğunu anlatan Çetinkaya, "Türkiye'de değişimin adı ve adresi AK Parti olmuştur. Bizler, yaşanılan iktidarımız süresince insanımızın en iyi şekilde hizmeti alabilmesi yolunda çalışmalar gösterdik. Partimizin tabanından gelen ve uzun dönemler il başkanlığı görevini de en iyi şekilde yaparak Kırşehir'de bir çok seçimden başarı ile çıkmış ve sonrasında da milletvekilliğine hak kazanmış birisi olarak yeni dönemde de insanımıza hizmet etmek noktasında çalışma ve gayretler içerisinde olacağım. Başarıyı teşkilatlarımızla birlikte hep birlikte yaşadık ve oluşturduk. Asla "Ben" duygusu ile hareket etmeden hizmet etmenin ve topluma faydalı bireyler olmanın çabası içerisinde olduk. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde de bu çabamız artarak devam edecek. Hiçbir zaman küçük hesapların peşinde olmadan yaşadım ve geniş düşünerek neler yapılabilir'in gayreti içerisinde olarak milletvekilliği sürecimi de tamamlama gayreti içerisinde oldum. Yeniden adaylık başvurumu yaparak da hizmette durulmadığını tekrar göstereceğim. Daima adalet anlayışı içerisinde olarak hakkımızı bekledik şimdi de hakkımızı alarak yolumuza devam edeceğimizi göstereceğiz" diye konuştu.

"AK PARTİ KAOSUN DEĞİL ÇÖZÜMÜN TARAFI OLDU"

AK Parti'nin koalisyon hükümeti kurulması noktasında gerekli olan girişimi gösterdiğini ifade eden Çetinkaya, "7 Haziran sonrası oluşan tablodan halkımızda bürokrasi de memnun olmamıştır. AK Parti tüm teşkilatları ile birlikte koalisyon hükümetinin kurulması çabası içerisinde olmuştur. AK Parti hükümeti hiçbir zaman krizin ve kaosun tarafı değil daima çözümün yanında olmuştur. Ama görünen tabloda beklenen olmamıştır. Kim ne söylerse söylesin bizler Kırşehir'de olduğu gibi 1 Kasım seçimlerinde de milli iradenin tecelli ettiğini hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:IHA