Ak Parti Muradiye’de Sanki Miting Yaptı

Ak Parti Muradiye’de Sanki Miting Yaptı
AK Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, Muradiye Beldesinde belde bazında mitingi aratmayacak kalabalığa hitap etti. Adaylar, “Onlar Konuşur Ak Parti Yapar, Salarha Deresi Size Minnettar” sloganlarıyla karşılandı.

AK Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, Merkeze bağlı Muradiye Beldesini ile Taşköprü, Yiğitler Elmalı, Yemişlik köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Adaylar ‘Onlar konuşur Ak Parti yapar Salarha Deresi size minnettar’ sloganlarıyla karşılandı.

Gerçekleşen ziyarette adaylara İl Başkan vekili İshak Alim,İl Başkan yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, eski İlçe Başkanı Yunus Öksüz, Belde Belediye Başkanları, Rize RİHDER Başkanı Eyüp Furtuna ve çok sayıda teşkilat mensubu eşlik etti.

Milletvekili adaylarını ve teşkilat mensuplarını ev sahipleri olan Muradiye Belde Başkanı Ramazan Yazıcı  ve Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı karşıladı. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı herkesi selamlayarak katılımcılara teşekkür etti.

Karşılamanın ardından vatandaşlarla bir araya gelen adaylar Muradiye Belediyesi önünde selamlama konuşması gerçekleştirdi.

ak-parti-rize-milletvekili-adaylari-muradiyede-6.jpg

Türüt," Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihi çok karanlık günler gördü"

Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı'nın açılış konuşmasından  sonra Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt," Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihi çok karanlık günler gördü çok kara ve siyasi figürler gördü. Bunları belki de en küçüklerinizden biri olan ben bile çok iyi biliyorum. Görmediklerimi okudum inanın biz çok mesut günler yaşıyoruz ve inanın bizi çok daha mesut günler bekliyor.Bunun için devam etmesi gereken bir şeyler var ve hep beraber onun gayretindeyiz. Bu noktada Salarha deresinin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada gereken hassasiyeti göstereceği konusunda hiçbir şüphem ve kuşkum yok" dedi.

sadettin-turut-003.jpg

Ayar" Biz de ne diyoruz onlar konuşur AK Parti yapar"

Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt'ün ardından Milletvekili adayı Hikmet Ayar:"Zaman çok hızlı geçiyor 2011 seçimlerinde elde ettiğimiz başarının ardından akabinde yerel seçimlerde ardı ardına büyük rekorlar kırdık çok büyük başarılar elde ettik. Ben bu başarılarda katkısı olan herkese elbette ki siz Muradiyeli kardeşlerime de bir kere daha bu vesileyle teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimizin eseri olmuştur.Türkiye birincilikleri Türkiye rekorları bizim hayatımızın çok önemli bir değeri olacaktır.Şimdi yeni bir rekor peşinde koşacağız inşallah bütün göstergeler bunu gösteriyor.Muradiye'den yeni rekor Türkiye'den Rize'den yeni rekor bizim hedefimizdedir.Bir tarihte durmak yok yola devam dedik akabinde birlikte Türkiye'yiz dedik her şey Rize için her şey Türkiye için dedik. Şimdi bir başka şey söylüyoruz birileri çok pervasızca  konuşarak, vaatlerde bulunuyor.Çünkü iktidara gelemeyeceklerini bildikleri için nasılsa yapmayacağımız dedikleri birçok şeyi yapacağız diyorlar.  Bizde ne diyoruz "onlar konuşur AK Parti yapar" dedi.

hikmet-ayar-003.jpg

Karal"Biz yaptıklarımızı sizlerle paylaşıyoruz"

Son olarak selamlama konuşmasını yapan Hasan Karal:"Değerli kardeşlerim, malum 7 haziran seçimleri için arazideyiz herkes arazide herkes bir şeyler söylüyor herkes eteğindeki taşları döküyor ve sizlerin önünde hazırladıklarını aktarmaya çalışıyor. Ama biz vaat vermiyoruz,biz şunları şunları yapacağız demiyoruz biz sizlerden almış olduğumuz yetkiyi sizin başınıza kakmıyoruz.Biz yaptıklarımızı sizlerle paylaşıyoruz.Biz bu zamana kadar sizlerle beraber olan muhabbetimizi sizlerin bize verdiğiniz destek karşılığında ortaya koyduğumuz icraatlarımızı sizlerin önüne koyuyoruz.Bugün burada Muradiye beldemizde ortaya koyduğunuz bu coşku ve heyecandan dolayı sizlere minnettarız.Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun.Bizi klasik bir siyasi parti olarak görenler, bizi Türkiye'deki diğer siyasi partiler gibi bir parti olarak algılayanlar bizi tanıyamazlar ve bilemezler.Biz sadece ve sadece Rize'ye hitap etmiyoruz.Biz sadece ve sadece Türkiye'nin siyasetini şekillendirmiyoruz biz aynı zamanda dünyanın bozulmuş olan çarkını yeniden düzeltmeye çalışan bir siyasi hareketiz. Bakınız dün Mısır'da yüzde 52 oy alarak iktidara gelen halkın seçtiği bir insana idam cezası verdiler. Ama dünyadan bir ses duydunuz mu? dünyada demokrat olarak geçinen sözde Dünyanın sahte insan hakları savunucularından bir ses duydunuz mu? İdamı anayasalarından kaldıran idamı en büyük insanlık suçu olarak gören Amerika'dan Avrupa'dan bir ses duydunuz mu?Dünyada sadece ve sadece bu idam kararı karşısında haykıran tek ses vardı o da Rize'nin evladı sayın Recep Tayyip Erdoğan oldu. 7 Haziran günü eski Türkiye özlemine hayır yeni Türkiye ilerlemesine büyümesine ve yücelmesine evet demenizi bekliyoruz" dedi.

hasan-karal-003.jpg

Aşırı yağıştan dolayı vatandaşların ıslanmaması için adaylar Belediye Başkanlığı'na geçti.Burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan adaylardan  Hasan Karal'a bir vatandaş "şimdi bakanım tekrar ediyorum Rize'ye illaki bir Bakanlık verecekler o da sensin muvaffakıyetler dilerim" diyerek başarı temennisinde  bulundu.

Muradiye Belediyesi ziyaretinin ardından Milletvekili adayı Hasan Karal farklı programlarından dolayı ekipten ayrıldı. Osman Aşkın Bak, Hikmet Ayar  ve beraberindeki ekip, Muradiye Beldesine bağlı köyleri ziyaret ederek, esnaflarla görüştü, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Elmalı köyü ziyareti sırasında yaşlı bir Kadın arabaları durdurarak "Hepiniz benim başkanımsınız Recep Tayyip Erdoğan o başımızın tacı şimdi ne var biliyor musunuz? CHP neyi vaad ediyor kaynak nerde bu kaynaklar çünkü Tayyip Erdoğan doldurmuş kaynakları onlara göz koymuş. Görmez o günleri Allah nasip etmez ona inşallah" dedi.

Elmalı köyünden sonra Yemişlik köyü ziyaretinin ardından vatandaşlarla yapılan sohbetin ardından program sona erdi.

ak-parti-rize-milletvekili-adaylari-muradiyede-4-001.jpgak-parti-rize-milletvekili-adaylari-muradiyede-7-002.jpgak-parti-rize-milletvekili-adaylari-muradiyede-8-001.jpgak-parti-rize-milletvekili-adaylari-muradiyede-9-001.jpg

ak-parti-rize-milletvekili-adaylari-muradiyede-10.jpgak-parti-rize-milletvekili-adaylari-muradiyede-11.jpgak-parti-rize-milletvekili-adaylari-muradiyede-12.jpg