AK Parti Muş Milletvekili Şimşek’ten Rize’deki Kazada Hayatını Kaybeden 2 Genç İçin Taziye Mesajı

AK Parti Muş Milletvekili Şimşek’ten Rize’deki Kazada Hayatını Kaybeden 2 Genç İçin Taziye Mesajı
AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Rize’de meydana gelen ve Muşlu 2 gencin hayatını kaybettiği, 3 gencin ise ağır yaralandığı trafik kazası ile ilgili taziye paylaşımında bulundu.

Rize Merkeze bağlı Çiftekavak Mahallesi'nde bariyerlere çarparak 3 metrelik duvardan aşağıya düşen araçta bulunan 5 kişiden 2'si hayatını kaybederken 3 kişi ise ağır yaralandı.

Polat Y. yönetimindeki 06 FU 8963 plakalı otomobilde bulunan Bilal Çukur (18) ve Mazlum Şentürk (20) olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan sürücü Polat Y. ile araçtaki Berat Aşkın Ulaşın ve Muhammet Yasin Akarsu, Rize Devlet ve Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden gençlerin Muş ilinden olduğu bilgisine ulaşılırken AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.

Milletvekili Şimşek, mesajında, “Rize’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2 genç kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Yaralı kurtulan 3 genç kardeşimize acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

ak-parti-mus-milletvekili-simsekten-rizedeki-kazada-hayatini-kaybeden-2-genc-icin-taziye-mesaji.jpg

Öte yandan Muşlu gençlerin kaza anı MOBESE kamerasına yansıdı.

mazlum-senturk-rizede-kazada-oldu.jpgbilal-cukur-rizede-kazada-oldu.jpgbilal-cukur-rizede-kazada-oldu-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum