Ak Parti Olarak Temel Hedefimiz...

Ak Parti Olarak Temel Hedefimiz...
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Ak Parti olarak temel hedeflerini açıkladı.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, insana ve insan sağlığına hizmet eden hekimliğin, erdemli bir meslek olduğunu belirtterek, "Ak Parti olarak temel hedefimiz, vatandaşlarımızı en iyi yaşam imkânlarına kavuşturmak, onların sağlık, eğitim ve diğer sosyal hizmetlerinden daha iyi yararlanmasını sağlamaktır. Sağlık hizmetlerine yönelik yatırımların daha da artırılarak sağlık hizmetleri kalitesini yükseltmek ve bütün vatandaşların eşit koşullarda hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak, hükümetimizin en önemli hedeflerindendir." dedi.

Karal, mesajında, "Bilgelik, yüksek ahlak, fedakârlık gibi hasletlerle donatılmış hekimlik, aynı zamanda hikmetten beslenen yeryüzündeki en ulvi ve en mukaddes mesleklerden biridir. Hekimliği bu denli kutsal ve ulvi kılan, onun; yaşatmak, tedavi etmek, iyileştirmek esaslı, "insana hizmet" merkezli oluşudur." ifadelerine yer vererek şunları kaydetti: Sağlıkta Dönüşüm Programı, hastanelerin tek çatı altında toplanması, ilaç fiyatlarında yapılan yeni düzenlemeler, çalışma ücret ve koşullarındaki iyileştirmeler, hekim ve çalışanların sayısındaki artışlar gibi sağlık sisteminin birçok kronik sorunu hükümetimiz döneminde çözüme kavuşturulmuştur. Kamu ve özel sektör sağlık kurumlarında yapılan önemli değişim ve gelişmeler tüm halkımızın malumudur.

Ak Parti olarak temel hedefimiz, vatandaşlarımızı en iyi yaşam imkânlarına kavuşturmak, onların sağlık, eğitim ve diğer sosyal hizmetlerinden daha iyi yararlanmasını sağlamaktır. Sağlık hizmetlerine yönelik yatırımların daha da artırılarak sağlık hizmetleri kalitesini yükseltmek ve bütün vatandaşların eşit koşullarda hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak, hükümetimizin en önemli hedeflerindendir.

Bu duygu ve düşüncelerle, bilgi, beceri ve emeğiyle insan sağlığına fedakârca hizmet eden tıp camiasının '14 Mart Tıp Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ederim.