Ak Parti Popülist Politika Değil Hizmet Üretiyor

Ak Parti Popülist Politika Değil Hizmet Üretiyor
Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, popülüst politikanın Ak Parti dönemi ile sona erdiğini Cumhuriyet tarihinde yapılamayan hizmetlerin Ak Parti iktidarında yapıldığını ifade etti.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve Yönetimi Mahalle ve Köy ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında Merkez İlçe Başkanı İshak Alimve ekibi Düzköy ve Ortapazar Köyü'ne ziyarettebulundu. Ak Parti iktidarıyla birlikte popülist politika yapılmayıp vatandaşın göremediği alt yapı hizmetlerine ciddi yatırımlar yapıldığını kaydeden Başkan Alim, "Yine birçok alanda Cumhuriyet tarihinde yapılamayan hizmetler Ak Parti iktidarında yapılmıştır. Bu hizmetlerin devam etmesi için tüm teşkilat mensuplarımızla birlik beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Gerçekleşen ziyarette Düzköy ve Ortapazar Köyü Teşkilatı ve Köy Sakinleri ile bir araya gelen İshak Alim ve Yönetimine Merkez İlçe İl Genel Meclis üyesi M. Aydın Bilsel de eşlik etti.

ak-merkez-rize-ortapazar-ve-duzkoyde-1.jpg

Merkez İlçe Teşkilatının organize ettiği ziyarete katılan ve bölgede yapılan yatırımlar hakkında bölge halkına bilgi veren Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi M. Aydın Bilsel, ” Görevi üstlendiğimizden bugüne kadar Allaha şükürler olsun ki var gücümüzle köylerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Merkez İlçe Başkanımızın davetiyle köylerimizde yapmış olduğumuz ve bundan sonra yapacağımız yatırımlar hakkında köylerimizdeki vatandaşlarımıza bilgiler aktarmış oluyoruz” dedi. Yapılan Köy ziyaretlerinden memnuniyetini dile getiren Bilsel, Merkez İlçe Başkanı ve Yönetimine teşekkür etti.

ak-merkez-rize-ortapazar-ve-duzkoyde-2.jpg

Mahalle ve Köy Teşkilatlarını yerinde ziyaret etmeye devam edeceklerini ifade eden Alim “Teşkilat olarak her zaman söylediğimiz gibi merkezde gidilmemiş yer bırakmayacağız inşallah. Merkezdeki 35 bin üyemizle, esnafımızla, STK’larımızla, köy ve mahalle sakinlerimizle Rize’miz için el ele vererek hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Ak Parti iktidarıyla birlikte ülkemizde olduğu gibi ilimizde de önemli hizmetler yapılmıştır. Bugün burada hemen yanı başımızda 18,5 km uzunluğundaki Rize-Pehlivantaşı-Kalkandere yolu ve güney çevre yolunun da bitimiyle bu bölgemiz ciddi anlamda gelişme gösterecektir. Ak Parti iktidarıyla birlikte popülist politika yapılmayıp vatandaşın göremediği alt yapı hizmetlerine ciddi yatırımlar yapılmıştır. Yine birçok alanda Cumhuriyet tarihinde yapılamayan hizmetler Ak Parti iktidarında yapılmıştır. Bu hizmetlerin devam etmesi için tüm teşkilat mensuplarımızla birlik beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Köy Başkanları, ziyaretten ve özellikle İl Genel Meclis Üyesine direk olarak kendi köylerinde soru sorabilmelerinden dolayı Merkez İlçe Başkanı  İshak Alim’e ve M. Aydın Bilsel’e teşekkürlerini iletti.

ak-merkez-rize-ortapazar-ve-duzkoyde-4.jpg

ak-merkez-rize-ortapazar-ve-duzkoyde-3.jpg