Ak Parti Rize Aday Adayı: 18 Eylül'de İsmimi Listede GÖR'eceğiz

Ak Parti Rize Aday Adayı: 18 Eylül'de İsmimi Listede GÖR'eceğiz
Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İlyas Gör, 18 Eylül’de açıklanacak olan aday listesinde aday gösterileceğine inandığını kaydetti.

1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Ak Parti’den Rize Milletvekili Aday Adayı olan İlyas Gör, 1 Kasım’da Ak Parti’nin tek başına iktidar olacak oy potansiyeline ulaşacağını ve kendisinin de Rize’den Aday gösterileceğine inandığını kaydetti.

7 Haziran seçimlerinin ardından 1 Kasım’da yapılacak olan seçimler öncesi yeniden aday adaylığını açıklayan İlyas Gör,  olay53’e gerçekleştirdiği ziyarette Genel Yayın Yönetmeni Ali Köroğlu’na aday adaylığı süreciyle ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

ilyas-gor-ile-ali-koroglu.jpg

1 Kasım’da yapılacak Genel Seçimlerde Aday Adaylığına karar verirken 7 Haziran seçimleri öncesinde kendisine referans olan başta İstanbul ve Ankara’da bulunan partililerle 5 günlük istişarelerden sonra yoluna devam etme kararı aldığını ve başvuruların son günü akşam saatlerinde genel merkeze aday adaylığı müracatında bulunduğunu ifade eden Gör, Rize’deki seçim çalışmaları kapsamında Rize Merkez ve ilçelerde STK’lar, esnaf ve halkla iç içe bulunduğunu belirtti. Bu ziyaretlerde tepkilerin kendisi açısından olumlu olduğunu ve siyasette yer almasının vatandaşlarca siyasete renk kattığı, güzellik getirdiği yönünde kabul gördüğünü kaydeden Gör, 18 Eylül tarihinde açıklanacak listede aday gösterileceğine inandığını ve yoluna devam ettiğini kaydetti.

Gör, ayrıca, Rize’de seçim heyecanı yaşanmadığını ve aday adaylık sürecinde bu heyecanı tek başına yaşadığını kaydederek, bu heyecansızlığı Rize’nin hak etmediğini ifade etti.