Ak Parti Rize Adayı İlk Toplantısını Gençlerle Yaptı

Ak Parti Rize Adayı İlk Toplantısını Gençlerle Yaptı
Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, ilk toplantısını Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları ile yaptı.

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, Anbarlık Köyü Gençlik Kolu Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Adayların açıklanması sürecini partililerle beraber takip eden Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, adaylığının açıklanmasının ardından ilk toplantısını Anbarlık Köyü Gençlik Kolu Yönetim Kurulu toplantısına katılarak gerçekleştirdi.

ak-parti-rize-milletvekili-adayi-hikmet-ayar,-anbarlik-koyu-genclik-kolu-yonetim-kurulu-toplantisina-katildi1.jpg

Tebrikleri kabul ederken İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut’un toplantıya katılma davetini geri çevirmeyerek toplantıya katılan Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, toplantıda Köy Gençlik Kolu Yönetim Kurulu Üyelerine tavsiyelerde bulunarak “Rize’yi en yüksek oy oranıyla yine Türkiye birincisi yapmak için beraber çalışacağız inşallah” dedi.

Köy Gençlik Kolu Başkanı Erkan Türüt ise Milletvekili Adayı Hikmet Ayar’ın toplantıya katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

ak-parti-rize-milletvekili-adayi-hikmet-ayar,-anbarlik-koyu-genclik-kolu-yonetim-kurulu-toplantisina-katildi3.jpg

Toplantıya ayrıca Merkez İlçe Başkanı Murat Sadettin Türüt de katılarak, “Ana kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak büyük bir aileyiz ve önümüzdeki seçimde Rize’yi en güzel şekilde yukarılara taşıyacağız inşallah” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Oğuz Hut ise davete icabet ederek toplantıya katılan Milletvekili Adayı Hikmet Ayar’a teşekkür etti. Bir başka program için toplantıdan ayrılan Milletvekili Adayı Hikmet Ayar’ın ardından toplantı, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Selçuk Beşikçi başkanlığında devam etti.

ak-parti-rize-milletvekili-adayi-hikmet-ayar,-anbarlik-koyu-genclik-kolu-yonetim-kurulu-toplantisina-katildi2.jpg