AK Parti Rize Adaylarına Miting Havasında Karşılama

AK Parti Rize Adaylarına Miting Havasında Karşılama
AK Parti Rize Milletvekili Adaylarına karşılamaya giden yüzlerce Rizeli, Trabzon havaalanını miting alanına çevirerek muhteşem bir karşılama gerçekleştirdi

7 Haziran'da yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti'nin Rize Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak beraberindeki Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Hayati Yazıcı ve Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’la birlikte Rize’ye gelmek üzere Trabzon havaalanına indiler. Trabzon havaalanına gelen yüzlerce Rizeli, havaalanını adeta miting alanına çevirdi. Kemençe ve tulum eşliğinde karşılanan milletvekili adayları ve milletvekillerini karşılamaya belediye başkanları, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş geldi. AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ise Ankara’da il başkanları toplantısında olması nedeniyle karşılama programına katılamadı.

ak-parti-rize-adaylarina-miting-havasinda-karsilama2.jpg

Havaalanında açıklama yapan Gümrük ve Ticaret Eski  Bakanı AK Parti Rize Milletvekili Hayati  Yazıcı, “7 Haziran Türkiye’nin geleceği için, 2023 hedefleri için önemli seçim süreçlerinden bir tanesidir. Aziz milletimiz çok basiretlidir. Hizmet odaklı tercihlerini yaptıklarını görüyoruz. 8 Haziranda sandıklar açılıp oylar sayıldığında aziz milletimiz kendisine hizmet edeni sandıkta değerlendirecektir. Ve vereceği yetkiyle 2023,2053 ve 2071 hedeflerimizin zenginliğini oluşturan güçlü kadrolarla yolumuza devam edeceğiz.”  dedi.

ak-parti-rize-adaylarina-miting-havasinda-karsilama3.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar ise “Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Siyaset kendini yeniliyor. AK Parti yeni bir kadroyla yola devam ediyor. Bu süreçte belki sizleri de çok yorduk. Ama yaşanması gereken bir süreçti. Geldiğimiz noktada Allah kime ne nasip etmişse o gerçekleşiyor. Takdir budur. Allah utandırmasın diyorum.” ifadelerini kullandı.

ak-parti-rize-adaylarina-miting-havasinda-karsilama4.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak ise buradaki konuşmasında, “7 Haziran seçimi ülkemizin geçtiği önemli bir süreçtir. Bu süreçte hep beraber Rize’den bir mesaj yollayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza, uzun adam, yiğit adam, Recep Tayyip Erdoğan’a selam yollayacağız. Ardından bilge adam Ahmet Davutoğlu’na selam yollayacağız ve Rize’den diyeceğiz ki; biz büyüyen Türkiye istiyoruz. Biz yeni Türkiye istiyoruz diyeceğiz. Birlikte yürüyeceğiz ve birlikte sandıklardan cevap vereceğiz.” dedi.

ak-parti-rize-adaylarina-miting-havasinda-karsilama5.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Nusret  Bayraktar da, “AK Parti’nin hizmet kervanında Türkiye’nin beklentilerine cevap verebilmesi  açısından  Rize milletvekili seçimlerinin ve Rize oy oranının çok önemli olduğunun altını çizmek istiyorum. Sayın cumhurbaşkanımızın ilinden ülkemiz açısından, davamız açısından, partimiz açısından, insanlığımız ve geleceğimiz açısından önemli bir süreçte bugünden itibaren yola çıkıyoruz. Yolumuz açık olsun geleceğimiz aydınlık olsun.” dedi

ak-parti-rize-adaylarina-miting-havasinda-karsilama6.jpg

AK Parti Rize Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hasan Karal ise, “Rize Türk siyasi hayatında çok önemli bir yere sahip ilimiz. Bağrından bir dünya lideri çıkaran bir şehrimiz. Böyle bir şehirde siyaset yapmak ve böyle bir şehirde hizmetleri koordine etmek kolay değil. Bu fırsatları bize veren başta kainatın yaratıcı  Allaha hamd ediyor, ondan sonrada bizlerin siyaset sahnesinde yer almamızı sağlayan  başta kurucu  genel  başkanımız, liderimiz Recep  Tayyip Erdoğan’a,  Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, hükümetimizin değerli yetkililerine ve partimizin kıymetli yöneticilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

ak-parti-rize-adaylarina-miting-havasinda-karsilama7.jpg

Trabzon’daki karşılamanın ardından konvoylar eşliğinde Rize‘ye gelindi. AK Parti Rize Milletvekilleri ve milletvekili adayları merkez ilçe başkanlığında basın mensuplarıyla bir araya  geldi.

ak-parti-rize-adaylarina-miting-havasinda-karsilama1.jpg

ak-parti-rize-adaylarina-miting-havasinda-karsilama8.jpg