AK Parti Rize Adaylarından Hızlı Başlangıç

AK Parti Rize Adaylarından Hızlı Başlangıç
AK Parti Rize Milletvekili Adayları Rize’ye geldikten sonra sahaya inerek seçim çalışmalarına başladı.

Trabzon’da dün gerçekleşen karşılama töreninin adeta bir miting havasına dönüşmesiyle karşılanan AK Parti Rize Milletvekili adayları hız kesmeden seçim çalışmalarına başladı.

Seçim çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapan milletvekili adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, Ovit'de düzenlenen kardan adam şenliğine, Rize merkezde iş yeri açılışlarına, engelli ve engelsiz yarışmacıların birlikte katıldığı 2. Türkiye Yemek Yarışması ve Altın Tencere Türkiye Ödülleri Karadeniz Bölgesi Finaline katıldılar. Adaylar son olarak da Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıda yaralan otobüs şoförü Ufuk Kıran’ı ziyaret etti.

AK Parti Rize Milletvekili adayları bugünkü programlarına ilk olarak Rize Valiliği ve Ekşioğlu Vakfı tarafından Ovit’de düzenlenen  “Dünyada En Çok Çocukla En Kısa Sürede Kardan Adam Yapma” şenliğine  katıldılar. Buradaki programda AK Parti Rize milletvekili Nusret  Bayraktar’da adaylara eşlik etti. Oldukça renkli görüntülerin yer aldığı kardan adam şenliğinde AK Parti Milletvekili Adayları kardan adam yapan çocukların yanına giderek onlarla birlikte kardan adam yaptılar.

ak-parti-rize-adaylarindan-hizli-baslangic--1.jpg

ak-parti-rize-adaylarindan-hizli-baslangic--2.jpg

ak-parti-rize-adaylarindan-hizli-baslangic--3.jpg

Ovit’deki programın ardından Rize merkeze gelen AK Parti Milletvekili adayları Rize merkezde ki 3 yeni iş yerinin açılışına katıldılar. Adaylar açılışlarda vatandaşlarla da sohbet ederek onları dinlediler.  Programlarının devamında Rize ‘de düzenlenen engelli ve engelsiz yarışmacıların birlikte katıldığı 2. Türkiye Yemek Yarışması ve Altın Tencere Türkiye Ödülleri Karadeniz Bölgesi Finaline katıldılar. Milletvekili adayları yarışmada dereceye girenlere ödüllerini vererek hatıra fotoğrafı  çektirdiler.

ak-parti-rize-adaylarindan-hizli-baslangic--5.jpg

ak-parti-rize-adaylarindan-hizli-baslangic--7.jpg

AK Parti Rize milletvekili ve milletvekili adayı Hasan Karal, burada yaptığı konuşmada Rize’nin ilk defa böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirterek, “ Bu organizasyonun Rize'de yapılması için bizler destek verdik ve Rize Belediye Başkanımız ev sahipliği yaptı. Bu manada kendilerine teşekkür ediyorum. Engellilerimiz konusunda farkındalık oluşturabilmek çok önemlidir. ve ortaya güzel bir eser çıktı. Her birimizin hayatımızda birer engelli olabilme ihtimalimiz var. Ne mutlu engelli olup hayata pozitif bakabilenlere.”  dedi.

Adaylar son olarak Fenerbahçe kafilesine düzenlenen saldırıda yaralan otobüs şoförü Ufuk Kıran’ı evin de ziyaret ederek kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ilettiler. AK Parti Milletvekili adayları yaşanan olaydan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirerek bir daha böyle bir olayın yaşanmaması temennisinde bulundular.

ak-parti-rize-adaylarindan-hizli-baslangic--9.jpg

ak-parti-rize-adaylarindan-hizli-baslangic--4.jpg

ak-parti-rize-adaylarindan-hizli-baslangic--8.jpg