AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Metin ile İl Başkanı Alim, Oyunu Kullandı

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Metin ile İl Başkanı Alim, Oyunu Kullandı
AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin ile AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, oyunu kullandı.

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin ile AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Kurtuluş İlkokuluna gelerek oyunu kullandı. Oy kullanmadan önce tüm sandıkları AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ile birlikte dolaşan Metin ve Alim, sandık görevlilerine başarılar diledi. Daha sonra Metin ailesiyle birlikte 1120 nolu sandıkta, Alim ise 1039 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullanma işleminin ardından Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize, Rizemize, hayırlar getirmesini temenni ederek, “Bugün demokrasimizin aslında hücreleri, dokuları seçilmiş oluyor. Muhtarlık seçimleri, belediye meclis üyeliği seçimleri, il genel meclisi seçimleri ve büyükşehir belediye başkan seçimleri. Bu hakikaten Türkiye’de ciddi anlamda bir demokrasi sınavı olarak görüyoruz. Seçimlerin her yerde hayırlara vesile olmasını ve bugün bir şenlik havasında geçmesini temenni ediyoruz. Çünkü sıkıntılar oluyor seçim öncesinde, stres oluyor. Özellikle muhtarlık seçimlerinde inşallah bu stresler aşılır ve bu akşam, yarın hayatımıza kaldığımız yerden devam ederiz. Bu seçimler aslında ülkenin birliği dinamizmi içinde önemlidir. Türkiye’nin içerisinde 82 milyon insanımız olarak bu seçimlere giriyoruz. Başka yerden bu seçimlere giren olmuyor. O zaman bizim ortak noktamız var ve bu duyguyla bakabilmemiz lazım seçimlere. Sandıktan çıkan sonuçlara herkesin saygı duyup gelecek yıllara bakmak temennisiyle” diye konuştu.

Metin, an itibariyle seçimlere katılımın gayet güzel olduğunu ve seçimlerin yüksek bir katılım oy oranıyla tamamlanacağına inandığını sözlerine ekledi.

rahmi-metin-oy-kullanirken-(1).jpgrahmi-metin-oy-kullanirken-(2).jpgishak-alim-oy-kullanirken-001.jpgrahmi-metin-ve-ishak-alim-secim-gunu-(5).jpgishak-alim-secim-gunu-(3).jpgrahmi-metin-ve-ishak-alim-secim-gunu-(6).jpgrahmi-metin-ve-ishak-alim-secim-gunu-(7).jpgrahmi-metin-ve-ishak-alim-secim-gunu-(8).jpgrahmi-metin-ve-ishak-alim-secim-gunu-(9).jpgrahmi-metin-ve-ishak-alim-secim-gunu-(10).jpg