AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin'e Coşkulu Karşılama

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin'e Coşkulu Karşılama
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Eski Rize İl Genel Meclisi Başkanı Rahmi Metin, Rize'ye gelişinde Trabzon Havaalanında coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde düzenlenen belediye başkanları aday tanıtım toplantısında Rize Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Eski Rize İl Genel Meclisi Başkanı Rahmi Metin, Rize'ye gelişinde Trabzon Havaalanında coşkuyla karşılandı.

İstanbul'dan kalkan uçakla saat: 13.00'te Trabzon Havaalanına inen AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin'i AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve yönetim kurulu üyeleriyle Rize Belediye Başkan Yardımcıları, ilçe ve belde belediye başkanları, İl, İlçe, Belde teşkilatları ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

VIP salonundan çıkan Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanırken, AK Parti Rize İl Başkanlığının Çarşamba veya Perşembe günü bir basın toplantısı düzenlemesi ve Rahmi Metin'i kamuoyuna tanıtması bekleniyor.

Belediye Başkan Adayı  Rahmi Metin, Trabzon havaalanında yaptığı açıklamada, “İnşallah sizlerin bu teveccühüne layık olurum. Önemli olan bugün başlarken değil 5 yıl sonra buradan ayrılırken sizlerin teveccühüne layık olabilmektir. Bu anlamda bu güzel günde bizi karşıladınız hepinize teşekkür ediyorum. Hep birlikte çalışacağız. Bu anlamda sizlerin desteğine her zaman ihtiyacım olacak. Bu ilginizden dolayı hepinize tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

ak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(6)-001.jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(1)-001.jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(3).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(13).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(7).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(1).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(2).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(4).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(5).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(6).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(8).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(9).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(10).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(11).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(12).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(14).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(15).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(2)-001.jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(3)-001.jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(4)-001.jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(5)-001.jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(7)-001.jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(8)-001.jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(9)-001.jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(10)-001.jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(11)-002.jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(13)-001.jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metine-coskulu-karsilama-(12)-001.jpg