AK Parti Rize İl Başkan Vekili Er'den Kadir Gecesi Mesajı

AK Parti Rize İl Başkan Vekili Er'den Kadir Gecesi Mesajı
AK Parti Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er, mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

AK Parti Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er, yayımladığı Kadir Gecesi mesajında, “Müslümanların huzura eriştiği mübarek Ramazan ayının sonlarına gelirken bin aydan daha hayırlı olarak müjdelenen Kadir Gecesine ulaşmanın manevi mutluluğu içerisindeyiz. Dünya klavuzumuz olan Kur’an-ı Kerim’in bu gecede yeryüzüne indirilmesine başlanması münasebetiyle tüm müminleri için oldukça fazla önem arz etmektedir.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) bir hadisi şerifinde Kadir Gecesi’yle ilgili şöyle buyurmuştur: ‘Kadir Gecesi’ni, fazilet ve kudsiyetine inanarak ve sevabını yalnız Allah’tan bekleyerek ibâdet ve tâatle geçiren kimsenin -kul hakkı hâriç- geçmiş günâhları bağışlanır.’ (Müslim, Müsâfirîn, 175)

Bu gecenin manevi iklimindeki esenlik ve selametin tüm yaşantımıza dahil olmasını, ülkemizin gelişmesinde, birlik ve berberliğimizin daim olmasının önündeki şer ittifaklarını tüm oyunlarının bozulmasını, zulüm altındaki dünyanın farklı yerlerindeki Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını yüce mevladan dileriz.

Bu duygu ve düşüncelerde başta hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik eder, Cenab-ı Hakk’tan hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” ifadelerine yer verdi.