AK Parti Rize İl Başkanı Alim: Rize'deki Üye Sayımız 100 Bin 124'e Ulaştı

AK Parti Rize İl Başkanı Alim: Rize'deki Üye Sayımız 100 Bin 124'e Ulaştı
AK Parti Rize 7. Olağan il kongresinde yeniden il başkanlığına seçilen mevcut başkan İshak Alim, Rize’deki üye sayısının 100 bin 124’e ulaştığını kaydetti.

AK Parti Rize 7. Olağan İl Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, kongrede yeniden İl Başkanı seçilerek güven tazeledi.

Kongreden açılış konuşmasını yapan İl Başkanı İshak Alim, Rize’de üye sayısını 100 Bin 124’e çıkardıklarını ve büyük bir aile olduklarını kaydederek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini kaydetti.

İl Başkanı Alim, “AK parti sadece ülkemizin kaderini değiştiren bir siyasi hareket değildir, AK Parti aynı zamanda bütün mazlumlar coğrafyasının umudu olmuş bir siyasi harekettir. İlahi kelimetullah ve alemlere nizam düsturu ile yoğrulan davamız; aynı zamanda tüm insanlığın adalete kavuşması, mazlum coğrafyaların, kalkınması hareketidir. Siyasi hareketimizin, davamızın başarısı ancak bir olmaya, beraber olmaya, bencillikten uzak durup; ‘inandığımız yolda yürümeye’ bağlıdır. Bu büyük dava, kutlu hareket mensuplarına şeref verir.” dedi.

cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-ak-parti-rize-il-kongresinde-(5)-001.jpg

AK Parti kongrelerinin kaybedeni olmayacağını ve AK Parti kongrelerinin kazananının bütün teşkilat olduğunu kaydeden Alim, “Her kongre, siyasi bünyemize yapılmış bir bahar aşısıdır. Kongrelerimizi genellikle bayrak yarışına benzetiriz. Bayram ve düğünlerde herkes nasıl mutluysa; AK Parti kongrelerinde de herkes mutludur. Çünkü AK Parti kongrelerinin kazananı bütün teşkilatımızken, kongrelerimizin kaybedeni asla olmaz. Her şartta kongreler yeni bir başlangıç ve tazelenmedir. AK partili olmak, AK Parti misyonu içinde yer almak bu harekete destek vermek ünvanlara ve görevlere bakılmaksızın bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığın yansımasını salonumuzda ve salonumuzun dışına kadar taşan coşkuda görmekteyiz.” diye konuştu.

Seçmen üye sayısı oranına göre Türkiye birinciliğini elinde bulunduran Rize’de AK Parti’ye olan teveccüh dolayısıyla üye sayısının 100 bini geçtiğine vurgu yapan İl Başkanı Alim, “Hemşerilerimizin partimize olan teveccühü ve teşkilat mensuplarımızın gayretli çalışmalarıyla; Rize’deki üye sayımız 100 bin 124’e ulaşmıştır. Seçmen üye sayısı oranına göre %38’lik oranla Türkiye birinciliğini elinde bulunduran ilimiz 100 bin 124 dava arkadaşımızın üyeliği ile birinciliği adeta perçinlemiştir. Bu vesileyle, bu başarıyı yakalamamızı sağlayan teşkilatımızın her kademesinde görev alan AK kadrolarımıza huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin Genel Başkanımıza, Cumhurbaşkanımıza ve partimize gösterdiği teveccühe layık olabilmek için gece gündüz durmadan, yılgınlık göstermeden çalışmaya, devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

ak-parti-rize-7.-olagan-il-kongresi.jpg

İl Başkanı Alim’in daveti üzerine MHP Rize Milletvekili Adayı Av. Mehmet Can Tüfekçi, AK Parti’ye katıldı. Av. Tüfekçi, İl Başkanı Alim’in yönetiminde de yer aldı.

İl Başkanı İshak Alim’in yönetiminde görev alacak isimler şöyle:

İL YÖNETİM KURUL (ASIL): Abdullah Oğuz Hut, Ahmet Dizdar, Ali Can, Ali İmran Büyük, Alpaslan Mamat, Ayhan Mandev, Ayşenur Yılmaz Karaca, Çiğdem Tezcan, Dursun Ferhat Okur, Elif Küçükmustafa, Emir Ahmet Muradoğlu, Esin Eren, Fatih Mehmet Köse, Fatih Şehitoğlu, Hamit Akın, Hamza Meral, Handan Usta, Harun Şimşek, Hasan Kandiş, Himmet İstif, Hüsnü Kamil Bakır, Kenan Yelkenci, Kübra Mete, Mehmet Can Tüfekçi, Mehmet Terzi, Muharrem Çelik, Mukadder Çavuş, Murat Sadettin Türüt, Musa Yazıcı, Osman Birinci, Recai Yılmaz, Reşit Hapeloğlu, Reşit Karavin, Reyhan Bekar Mataracı, Serkan Ellialtı, Şaban Turgut, Yunus Çoruh, Zekeriya Bozkan, Zülal Kasparoğlu.

İL YÖNETİM KURULU (YEDEK): Muhammed Emin Terzioğlu, Doğukan Hazar Tezcan, Ali Fuat Yağcı, Mehmet İbuk, Kasım Berber, Sevilay Aktaş, Şaban Günaydın, Yasemin Çelik, Selçuk Mavi, Dilek Kansız, Recep Delihasan, Hüseyin Özgün, Yasin Oktay, Sinan Eyüpoğlu, Sinan Ustaoğlu, Ali Erdoğan, Mustafa Kurt, Ali Pursalı, Nurlu Çelik, Ali Osman Aksu.

İL DİSİPLİN KURULU (ASIL): Ali Haydar Er, Adem Kuvel, Hüseyin Topçu, Mustafa Sivri, Zafer Kart.

İL DİSİPLİN KURULU (YEDEK): Alibey Çelik, Gürkan Karadağ, Handan Hacıosmanoğlu, Emin Ulvi Varlı, İsa Fil.

İL PARTİ İÇİ DEMOKRASİ HAKEM KURULU (ASIL): Yunus Öksüz, Mehmet Cevdet Akmehmet, Cemal Ayvaz.

İL PARTİ İÇİ DEMOKRASİ HAKEM KURULU (YEDEK): Adem Kurtuluş, Raziye Hanedar.

BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ (ASIL): İshak Alim, Sema Yağcıtekin, Kadir Ali Çelik, Rahmi Metin, İbrahim Türüt, Burak Ak, İshak Karahan.

BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ (YEDEK): Mustafa Terzi, Adem Yıldız, Mehmet Akif Karslı, Hasan Ayyıldız.

ishak-alim-ak-parti-rize-il-baskani-001.jpgcumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-ak-parti-rize-il-kongresinde-(8).jpgcumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-ak-parti-rize-il-kongresinde-(6).jpgcumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-ak-parti-rize-il-kongresinde-(4).jpgcumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-ak-parti-rize-il-kongresinde-(3).jpgcumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-ak-parti-rize-il-kongresinde-(1).jpgcumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-ak-parti-rize-il-kongresinde-(2).jpgcumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-ak-parti-rize-il-kongresinde-(7).jpgak-parti-rize-7.olagan-il-kongresi-001.jpg