AK Parti Rize İl Başkanı Alim’den MHP’ye Ziyaret

AK Parti Rize İl Başkanı Alim’den MHP’ye Ziyaret
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, MHP İl Başkanı İhsan Alkan ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim beraberindeki İl Başkan Yardımcıları; Ali Haydar Er, Kenan Yelkenci, Kamil Bakır, Hüseyin Topçu ve  Alparslan Mamat ile birlikte MHP İl Başkanlığını ziyaret ederek, MHP İl Başkanı İhsan Alkan, Merkez İlçe Başkanı Ali Erhan Cerrah ve MHP İl Yönetimiyle bir  araya  geldiler. 

İl Başkanı Alim, hem MHP İl Başkanı İhsan Alkan’ın hem de kendisinin programlarının yoğun olması dolaysıyla ziyaretin biraz  geç kalmış olabileceğini  belirterek, MHP İl Başkanı Alkan ve yeni yönetimini tebrik etti. Ayrıca göreve yeni başlayan MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Erhan Cerrah’a da başarılar diledi.

ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim,-mhp-il-baskani-ihsan-alkan-ve-yonetimini-ziyaret-ederek-hayirli-olsun-dileklerini-iletti-(2).jpeg

Sohbet havasında geçen ziyarette, yönetim olaraktanışmanın ardından karşılıklı başarı dilekleri iletildi. Özellikle Rize’nin tüm siyasi partiler için ortak payda olması gerektiği ve ilimizin menfaatleri söz konusu olduğunda ortak hareket edilmesi gerektiği vurgulandı. Sonuç olarak her iki partininde Rize için siyaset yaptığı ifade edilerek bu anlamda her türlü görüş,  öneri ve istişareye açık oldukları dile getirildi.

ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim,-mhp-il-baskani-ihsan-alkan-ve-yonetimini-ziyaret-ederek-hayirli-olsun-dileklerini-iletti-(3).jpeg

Cumhur İttifakının, halkın talebi sonucunda meydana geldiği vurgulanarak, hem Ak Parti’nin hem de MHP’nin milletin gönlünde oluşan bir birlik ve beraberliğe yaraşır şekilde hareket ettiğinin ve bundan sonra hareket edeceğinin altı çizildi.

MHP İl Başkanı İhsan Alkan, İl Başkanı Alim ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, İl Başkanı Alim de misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim,-mhp-il-baskani-ihsan-alkan-ve-yonetimini-ziyaret-ederek-hayirli-olsun-dileklerini-iletti-(1).jpeg