Ak Parti Rize İl Başkanı Avcı “Ben de Varım” Dedi

Ak Parti Rize İl Başkanı Avcı “Ben de Varım” Dedi
Çaykur Rizespor’a destek amacıyla sosyal medyadan başlatılan videolu “Ben de Varım” destek kampanyasına Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı da katılarak destek verdi.

Kaçkar TV’de yayınlanan 90+3 spor programının sunucusu Ertan Akbulut ile yorumcusu Osman Öksüz’ün Yeşil Mavili taraftarları tribüne davet etmek amacıyla sosyal medya üzerinden videolu başlattığı “Sen de Var mısın?” destek kampanyasına her kesimden destek çığ gibi büyüdü.

Çaykur Rizesporlu taraftarların yanı sıra, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu,  Yeşil Mavili formayı daha önce terleten futbolcuların da destek verdiği kampanyaya Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı da katıldı. Rizespor’un tarihi bir maça çıkacağının altını çizen Avcı, tüm taraftarları Rizespor’un yanında olmaya, Rize Yeni Şehir Stadını tamamen doldurmaya davet ederek, “Çaykur Rizespor’umuz bu hafta Kayserispor ile çok tarihi bir maça çıkacak. Rizespor’un Süper Ligde devam edebilmesi için en önemli rakiplerinden biri olan Kayserispor ile yapacağı maça yarın bütün hemşerilerimizi özellikle davet ediyor ve Osman Hocamızla Ertan Hocamızın başlatmış olduğu bu kampanyaya biz de varız diyoruz. Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.