AK Parti Rize İl Başkanı Avcı’dan Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Rize İl Başkanı Avcı’dan Miraç Kandili Mesajı
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Recep ayının 27.gecesi olan Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Avcı mesajında; “Mübarek üç ayları idrak ettiğimiz bu günlerde içinde manası ve muhteviyatı yönüyle bütün alemlere ilahi esintilerin mesajını ileten Miraç gecemize ulaştıran Cenab-ı Hakka sonsuz şükürler olsun. Rahmet ve mağfiret kapılarının açık olduğu bu mukaddes gecede Server-i Kainat Efendimiz Mescid-i Harâm’dan Mescid-i Aksâ’ya oradan da Allah’ın huzuruna yükselerek, ilahi yolculuğunu gerçekleştirmiştir. Tüm alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz(S.A.V)’nin bu yolculuğu “Kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye kulu Muhammed’i bir gece Mescid-i Haram’dan, çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa’ya götüren Allah’ın şanı yücedir. Hiç şüphesiz O, hakkıyla işitendir, hakkıyla görendir”. Ayetiyle bizlere anlatılmak istenmiştir. İçinden ders almamız için çok fazla mesaj barındıran bu gecenin birlik ve beraberlik duygularımızın pekişmesine vesile olmasını temenni ederim.

Bu müstesna gecede Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemleri ve eylemleri neticesinde her alanda yükselişe geçen ülkemizin ekonomisi üzerinden kriz oluşturmaya çalışan faiz lobisi ve şer ittifaklarına Cenab-ı Hakk fırsat vermesin. Bu mübarek gece Tüm İslam coğrafyasında başta Doğu Guta olmak üzere katliamla karşı karşıya kalan tüm mümin kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olsun inşallah. Sınırlarımızdaki terör koridoruna engel olmak için gerçekleştirdiğimiz meşru müdafaamız münasebetiyle şehadete yürüyen şühedaya Allah’tan rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim kahraman ordumuzu muzaffer kılsın.

Bu itibarla tüm hemşehrilerimin ve İslam Alemi’nin Miraç Kandilini ve Cuma Gününü kutluyor, bütün İslam Aleminin barışa ve huzura kavuşmasını temenni ediyorum” dedi.