Ak Parti Rize İl Başkanı Ayar: Adaylar Açıklanınca...

Ak Parti Rize İl Başkanı Ayar: Adaylar Açıklanınca...
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti İl Teşkilatı olarak yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına başlamak için genel merkezin, ilçe ve belde adaylarını açıklamasını beklediklerini açıkladı.

Henüz resmi olarak açıklanmayan ilçe adaylarının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına sahada hız vermeyi hedefleyen AK Parti Rize teşkilatı son hazırlıklarını tamamladı. Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, adayların açıklanmasıyla birlikte AK Parti Teşkilatı olarak sahaya ineceklerini açıkladı.

Ak Parti Rize teşkilatı, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar başkanlığında düzenlenen toplantıda bir araya geldi. AK Parti Rize Binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda il yürütme kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe koordinatörleri bulundu. Toplantının ana konusunu seçim çalışmaları oluştururken yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

ak-parti-rize-teskilati-toplantisi-1.jpg

Toplantıda AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ile teşkilat mensupları yerel seçimler için görüş alış verişinde bulunurken izlenecek  yol  haritası da son bir kez gözden geçirildi. Toplantıda seçim stratejilerinin belirlenmesinin yanı sıra adaylar gelmeden yapılan ve yapılacak olan ön çalışmalar  değerlendirildi. Teşkilat içinde görev dağılımı yapılırken seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü bildirildi.

İlçe ve belde başkan adayları açıklanana kadar genel hazırlıkların yapıldığı ve çalışmaların mutfak aşamasında devam ettiğini belirten AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, “AK Parti Teşkilatı olarak adayların açıklanması ile birlikte sahaya ineceğiz. İl teşkilatımız ve seçim koordinasyon merkezimiz ile birlikte seçim stratejilerimizi en ince ayrıntısına kadar  belirledik. İlçe ve belde adaylarımız açıklanınca yaptığımız bu mutfak çalışmasını sahada uygulamaya koyacağız” dedi.

ak-parti-rize-teskilati-toplantisi.jpg