AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, görevinden istifa ederek Rize Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ve Genel Merkezin onayıyla görevinden istifa etti.

İl Başkanı Alim istifası ve Rize Milletvekili aday adaylığı dolayısıyla yazılı açıklamada bulundu.

Alim, açıklamasında şunları kaydetti: “Cumhuriyet tarihinin en büyük demokratikleşme ve değişim hamlesini başlatan AK Parti, kurulduğu 2001’den bu yana girdiği tüm seçimlerden başarıyla çıkmış oylarını artırarak, iktidarını koruma başarısı göstermiş halkın teveccühüne mazhar olmuş siyasi partiden öte kutlu bir davadır. Bu kutlu davada Rize İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı ile başladığım aktif siyasi hayatıma, İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Merkez İlçe Başkanlığı, Rize İl Başkan Vekilliği ve son olarak 2018 yılından itibaren de İl Başkanı olarak devam etmekteyim. Şahsıma tevdi edilen her görevi en iyi şekilde icra etmek için çalışarak, bu kutlu davanın bayrağını kirletmeden ona halel getirmeden taşımanın onurunu yaşadım. Beni bu görevlere layık gören hareketimizin mimarı Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcımız Rize Milletvekilimiz Hayati Yazıcı’ya, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e Milletvekillerimize, teşkilatımızın her bir kademesinde görev alan kıymetli dava arkadaşlarıma ve bugüne kadar ki siyasi yolculuğumda desteklerini esirgemeyen aileme teşekkürü bir borç bilirim.

AK partimizin 21. yaşı ve iktidarımızın 20. yılı içerisinde olmanın gururunu yaşarken ecdadımızdan aldığımız medeniyet bayrağını liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun riyasetinde milletimizle beraber tüm dünyaya ilan edeceğimiz Türkiye Yüzyılı’nın ilk ve belki de en önemli seçimi olan 14 Mayıs 2023 seçimleri için 2018 yılından bu yana büyük bir onur ile yürütmekte olduğum AK Parti Rize İl Başkanlığı görevinden Genel Merkezimizin takdiri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla 28. dönem Milletvekili aday adayı olmak için istifa ediyorum.

Bu vesile ile birlikte çalıştığım tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma şükranlarımı sunar, bu sürecin ülkemiz, milletimiz ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”

Alim'in istifasıyla boşalan İl Başkanlığına İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Av. Yunus Çoruh’un vekalet edeceği öğrenildi.

ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-gorevinden-istifa-ederek-rize-milletvekili-aday-adayi-oldugunu-acikladi-10.jpgak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-gorevinden-istifa-ederek-rize-milletvekili-aday-adayi-oldugunu-acikladi-11.jpgak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-gorevinden-istifa-ederek-rize-milletvekili-aday-adayi-oldugunu-acikladi-5.jpgak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-gorevinden-istifa-ederek-rize-milletvekili-aday-adayi-oldugunu-acikladi-7.jpgak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-gorevinden-istifa-ederek-rize-milletvekili-aday-adayi-oldugunu-acikladi-6-001.jpgak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-gorevinden-istifa-ederek-rize-milletvekili-aday-adayi-oldugunu-acikladi-8-001.jpgak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-gorevinden-istifa-ederek-rize-milletvekili-aday-adayi-oldugunu-acikladi-9-001.jpgak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-gorevinden-istifa-ederek-rize-milletvekili-aday-adayi-oldugunu-acikladi-12-001.jpgak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-gorevinden-istifa-ederek-rize-milletvekili-aday-adayi-oldugunu-acikladi-4.jpgak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-gorevinden-istifa-ederek-rize-milletvekili-aday-adayi-oldugunu-acikladi-3.jpgak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-gorevinden-istifa-ederek-rize-milletvekili-aday-adayi-oldugunu-acikladi-2.jpgak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim-gorevinden-istifa-ederek-rize-milletvekili-aday-adayi-oldugunu-acikladi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
49 Yorum