Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları'ndan Hasta Ziyareti

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları'ndan Hasta Ziyareti
Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik ve yönetim kurulu üyeleri hastanede tedavi gören hastalara ziyarette bulundu.

Ak Parti Rize İl Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ali Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Hastalarla sohbet eden İl Gençlik Kolları Başkanı Çelik ve teşkilat üyeleri, kendilerinin sorun ve isteklerini dinledi.

Hastalara moral vermek için ziyaretleri geleneksel hale getirdikleri kaydeden Çelik, ziyaretleri siyaset için değil Allah rızası için yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Çelik, “Önce insan diyerek tamamen insani bir vazife olarak gördüğümüz bu ziyaretlerde hastalarımızla yakından ilgilenerek sohbette bulunduk. Onlara bir nebzede olsa moral vermeye çalıştık. Bundan sonra da hasta ziyaretlerimizi düzenli olarak yapmaya çalışacağız. Burada bir kez daha gördük ki hastanelerimizde tedavi gören hastalarımız emin ellerde tedavi görüyor. Hastalarımızın refahı için büyük bir gayretle çalışan hastane personelimize de gönülden teşekkür ediyor, Rabbimden tüm hastalarımıza şifalar diliyorum” dedi.

Ziyaretten oldukça memnun kalan hasta ve yakınları, AK Partili gençlere teşekkür etti.

ak-parti-rize-il-genclik-kollarindan-hasta-ziyareti-(9).jpgak-parti-rize-il-genclik-kollarindan-hasta-ziyareti-(5).jpgak-parti-rize-il-genclik-kollarindan-hasta-ziyareti-(8).jpgak-parti-rize-il-genclik-kollarindan-hasta-ziyareti-(7).jpgak-parti-rize-il-genclik-kollarindan-hasta-ziyareti-(1).jpgak-parti-rize-il-genclik-kollarindan-hasta-ziyareti-(2).jpgak-parti-rize-il-genclik-kollarindan-hasta-ziyareti-(3).jpgak-parti-rize-il-genclik-kollarindan-hasta-ziyareti-(6).jpgak-parti-rize-il-genclik-kollarindan-hasta-ziyareti-(4).jpg