Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Alim'den, Pekmezli Köyüne Ziyaret

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Alim'den, Pekmezli Köyüne Ziyaret
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim, Pekmezli köyü yönetimi ve köy sakinleriyle bir araya geldi.

İlçe Başkanı Alim’e köy ziyaretinde İlçe Başkan yardımcıları Fatih Mehmet Köse, Hatice Er, İlçe Yedek Yönetim Kurulu üyesi Hızır Sandalcılar, Gençlik Kolu Yönetim Kurulu üyesi Alperen Babay ve İl Genel Meclis Üyesi Muhittin Aydın Bilsel eşlik etti.

Yapılan ziyarette köy muhtarı Recep Yılmaz ve köy başkanı Adem Kanbur’dan köyün temel sorunları hakkında bilgiler alan İlçe Başkanı Alim; “Köylerimizi, mahallerimizi yerinde ziyaret ederek, hem sıla-i rahim gerçekleştiriyoruz, hem de halkımızla hem hal oluyoruz. Bizler seçimden seçime ziyaretlerde bulunan, halktan kopuk bir siyasetçi hiçbir zaman olmadık, olmayacağız da. Bizim çalışmalarımızın odak noktası her zaman “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” düşüncesi olmuştur. AK Parti teşkilatlarının başarısının sırrı da budur. Bizim köylerimizde mahallerimizde ve beldelerimizde temsilcilerimiz vasıtasıyla yaşanan her türlü sorunlardan anında bilgi sahibi olmamız hasebiyle iletişim kopukluğuna hiçbir zaman izin vermiyoruz. Temsilcilerimizi belirlerken bu davayı sırtlanacak Hz. Ömerler vardır onları bulun diyen Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemiyle bu kriterlere uygun kişiler belirledik. Allah razı olsun onların sayesinde yapılan çalışmalar neticesinde her zaman gidemesek te sürekli istişare halinde olduğumuz için sorunları kangren haline gelmeden çözüyoruz. Bu minvalde de çalışmalarımızı ve ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-ishak-alim,-pekmezli-koyu-yonetimi-ve-koy-sakinleriyle-bir-araya-geldi-(4).jpg

Pekmezli Köyü’ne yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunan İl Genel Meclis üyesi Muhittin Aydın Bilsel, “Görevi üstlendiğimiz günden bugüne kadar Allaha şükürler olsun ki var gücümüzle köylerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Şüphesiz ki sıkıntılarımız oluyor ama hep beraber bunların üstesinden geliyoruz” dedi.

Yapılan ziyaret çekilen aile fotoğrafı ile son buldu.

ak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-ishak-alim,-pekmezli-koyu-yonetimi-ve-koy-sakinleriyle-bir-araya-geldi-(1).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-ishak-alim,-pekmezli-koyu-yonetimi-ve-koy-sakinleriyle-bir-araya-geldi-(2).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-ishak-alim,-pekmezli-koyu-yonetimi-ve-koy-sakinleriyle-bir-araya-geldi-(3).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-baskani-ishak-alim,-pekmezli-koyu-yonetimi-ve-koy-sakinleriyle-bir-araya-geldi-(5).jpg