Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor
MÜSİAD Rize Şubesi,Rize Merkez Muhtarlar Derneği, Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve başkan ve yöneticileri, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığının 6.Olağan Kongresinde Merkez İlçe Başkanlığına seçilen İshak Alim’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim gerçekleşen kongre sonrası ilk olarak MÜSİAD Rize Şube Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Recep Taylan ve Yönetim Kurulu üyeleri, 6.Olağan Olağan Kongre sonrası Merkez İlçe Başkanlığına seçilen İshak Alim ve yönetimini ziyaret ederek, Başkan Alim ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Taylan ve beraberindeki ekibe nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Alim, “Sivil toplum kuruluşları genelde ülkemizin özelde ise Rize’mizin gelişimine katkı sağlayan kuruluşlardır. Ortak paydamız Rize olduğu için bu minvalde çalışmalarını yürüten bütün paydaşlarımızla istişare içinde olacağız” dedi.

ishak-alime-tebrik-ziyaretleri-(3)-001.jpg

Rize Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Kaya, beraberindeki dernek üyeleriyle birlikte Alim’e gerçekleştirdikleri ziyarette, kurmuş oldukları Merkez Muhtarlar Derneği’nin amacı ve faaliyetleri konusunda bilgilendirmelerde bulunarak, Başkan Alim ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Alim, Dernek Başkanı ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Mahallelere ve köylere götürülen hizmet noktasında muhtarlık mesleğinin önemine dikkat çekerek, çalışmalarında başarılar diledi.

ishak-alime-tebrik-ziyaretleri-(1).jpg

TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİF BAŞKANI KASAP’TAN MERKEZ İLÇE’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Rize Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Hasan Kasap, Merkez İlçe Başkanlığına seçilen İshak Alim ve yönetimini tebrik ederek hayırlı olsun ziyaretinde, Rize’de mensubu bulunduğu kooperatifin çalışmaları konusunda İlçe Başkanı Alim’e bilgiler aktardı. Başkan Alim, Kasap’a ziyareti için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

ishak-alime-tebrik-ziyaretleri-(2).jpg