Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Türüt Göreve Başladı

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Türüt Göreve Başladı
Ak Parti Rize Merkez İlçe'nin çiçeği burnundaki yeni Başkanı Murat Sadettin Türüt, "Vira Bismillah" diyerek göreve başladı.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim'in Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'ne atanmasıyla boşalan Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı'na atanan Ak Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti Rize Merkez İlçe Koordinatörü Murat Sadettin Türüt, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu'dan mazbatasını aldıktan sonra bugün resmen yeni görevine başladı.

Mazbatasını aldıktan sonra Rize'ye gelen Murat Sadettin Türüt, Merkez İlçe Başkanlığı makamında ziyaretçilerini karşılayarak göreve başladı.

Yapılan ziyaretlerden memnuniyetini dile getiren Merkez İlçe Başkanı Türüt, "Millete hizmet yolunda gecesini gündüzüne katarak hareket eden bir partide bizde hizmet için varız, bize  tevdi edilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek boynumuzun borcudur. Merkez İlçe Teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde inşallah bu görevi başarılı bir şekilde yürüteceğiz" dedi.

murat-sadettin-turut-ak-parti-rize-merkez-ilce-baskani.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt Kimdir?

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Belli Oldu