Ak Parti Rize Merkez İlçe Köy ve Mahalle Temsilcileriyle Buluştu

Ak Parti Rize Merkez İlçe Köy ve Mahalle Temsilcileriyle Buluştu
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı partinin Rize'deki köy ve mahalle başkanları ile bir araya geldi.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı toplantı salonunda AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu ve AK Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, partinin Rize'deki köy ve mahalle başkanları ile bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-baskanligi-koy-ve-mahalle-baskanlari-ile-bir-araya-geldi-2.jpg

Yaklaşan seçimler sebebi ile köy ve mahalle başkanlarından sandık müşahitlerini tamamlamalarını ve üye çalışmalarına devam etmelerini isteyen AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu  konuşmasında "Teşkilatımızın bütün kademelerinde olduğu gibi köy, mahalle başkanlıklarımız ile de bağlarımızı ve sıkı diyaloglarımızı bu tür istişare toplantıları ile sürdürmeye devam ediyoruz. AK Parti ailesi olarak ulaşılabilecek bütün belde, köy, mahalle neresi olursa ulaşıp en iyi hizmeti sunmakla sorumluyuz" dedi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-baskanligi-koy-ve-mahalle-baskanlari-ile-bir-araya-geldi-4.jpg

Halkla İlişkiler Başkanı Mehmet İbuk ise yaptığı konuşmada "Gerek mahalle gerekse köylerdeki bütün vatandaşlar ile iletişimi sağlamalıyız. Yardıma muhtaç insanlarımızı tespit edip, köy ve mahallelerimizdeki problemleri yerinde teşhis ederek değerlendirmek öncelikli vazifemiz olmalı. İktidarımız boyunca bu işlevleri başarılı bir şekilde sizlerinde desteğiyle yürüttük. Bundan sonra da yine sizlerin destekleri ve özverili çalışmaları ile insanımıza hizmet noktasında en iyiyi taşımayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

İbuk konuşmasında üç önemli noktaya vurgu yaparak "Unutulmamalıdır ki bir araya gelmek, birlikte olmak, birlikte çalışmak gerekiyor. Çünkü bir araya gelmek, bir şeye başlamak, birlikte olmak ilerlemek, birlikte çalışmak ise başarmaktır" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık iki saat süren toplantı karşılıklı fikir alışverişleri yapıldıktan sonra sona erdi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-baskanligi-koy-ve-mahalle-baskanlari-ile-bir-araya-geldi-1.jpg

ak-parti-rize-merkez-ilce-baskanligi-koy-ve-mahalle-baskanlari-ile-bir-araya-geldi-3.jpg