AK Parti Rize Merkez İlçe Yönetimleriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Rize Merkez İlçe Yönetimleriyle Bir Araya Geldi
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Yeniköy, Çarşı ve Çorapçılar Mahallesi Yönetimleri ile bir araya geldi.

Toplantılara Merkez İlçe İl Koordinatörü ve AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öztürk,İl Yönetim Kurulu üyesi Avni Kahya, Yeniköy,Çarşı ve Çorapçılar Mahallesi Merkez İlçe Koordinatörleri,Kadın Kolları ve Gençlik Kolları koordinatörleri, Rize Belediye Başkan yardımcısı İsmet Sivrikaya, Mahalle Başkanları ve yönetimleri katıldı.

ak-parti-rize-merkez-ilce-yonetimleriyle-bir-araya-geldi-(5).jpg

Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, toplantılarda teşkilat çalışmalarına dikkat çekerek; "Her mahallemiz ve köyümüz bizim için özeldir, önemlidir. Türkiye Cumhuriyeti siyaset tarihinin  gelmiş geçmiş en fazla üye sayısına sahip siyasi partisinin içerisinde görev yapıyoruz. Bu bağlamda Rize'de yaklaşık otuz yedi bin üye ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah razı olsun hem sizlerden hem mahalle başkanlarımızdan hem koordinatörlerimizden bu çalışmaları büyük bir uyum içerisinde gerçekleştiriyorsunuz.Türkiye siyasetinde bizden önceki dönemlerde hem siyaset için,hem siyasetin yönettiği ülke için çok uzun planlar tasarlanmadığını hepimiz biliyoruz. Ama artık kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız  sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dizayn ettiği Yeni Türkiye siyasetinde aslında olması gerektiği gibi elli yıllık, yüz yıllık ve yüz elli yıllık siyasi ve idari planlamalar yapılmaktadır.Şuan yaşayan bizlerin bu fani hayatlarından sonrası da düşünülerek çocuklarımız için, torunlarımız için daha yaşanılabilir bir Türkiye ve Türkiye'nin devlet olarak lideri olduğu diğer İslam devletlerindeki aziz İslam ümmeti için daha iyi bir dünya bırakabilmek niyetiyle çıktığımız bu yolda elimizden gelen gayretle çalışıyoruz. Çünkü biz siyasi hadiselere sadece bir siyasi partinin iktidar edilme meselesi olarak bakmıyoruz.Önümüzden yürüyen aziz ecdadımızın ve bize yeni ufuklar açan dünyanın umudu Recep Tayyip Erdoğan'ın ayak izlerine basa basa yolumuzu belirleyerek,zamanında kurallarını bizim koymadığımız bir mücadele düzleminde insanlık onurunun sancağını en yüksek burca en kalıcı şekilde dikme niyetindeyiz. Bu yolda yanımızda olan vicdan sahibi tüm dava arkadaşlarımıza saygı ve muhabbetlerimizi arz ederiz" dedi.

ak-parti-rize-merkez-ilce-yonetimleriyle-bir-araya-geldi-(1).jpg

Başkan Türüt'ün konuşmasından sonra Merkez İlçe Koordinatörü Ahmet Öztürk teşkilatların birlik beraberliğine değinerek,"Aynı çatı altındayız aynı gökyüzündeyiz ha derenin biraz yukarısında ha biraz aşağısında hiç fark etmez hangimizin ayağına bir çivi batarsa biz onun yanında olmalıyız. İnancımız bunu gerektiriyor her zaman birlik beraberlik içinde olmamız gerekir. Teşkilatçılığın gereği de budur. Eğer biz bugün  bu masanın etrafında toplanıp güven doğrultusunda birbirimize sarılabiliyorsak, selam verebiliyorsak, dertleşebiliyorsak, bunun yanında burada toplanabiliyorsak biz gerçekten bu işi bir şekilde çözmüşüz diye düşünüyorum. Burada buna inanıp toplanan bu davaya katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ahmet Öztürk'ün ardından Belediye Başkan yardımcısı İsmet Sivrikaya Belediyenin yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantılar mahalle yönetimlerinin çalışmalarıyla ilgili yapılan istişarelerle son buldu.

ak-parti-rize-merkez-ilce-yonetimleriyle-bir-araya-geldi-(2).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-yonetimleriyle-bir-araya-geldi-(3).jpgak-parti-rize-merkez-ilce-yonetimleriyle-bir-araya-geldi-(4).jpg