Ak Parti Rize Merkez İlçeden İftar Yemeği

Ak Parti Rize Merkez İlçeden İftar Yemeği
Ak Parti Rize Merkez İlçe Teşkilatı tarafından partililere iftar yemeği verildi.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve Yönetimi, İl Teşkilatı Belde Teşkilatları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, köy ve  mahalle başkanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar programına; İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı ve İl Genel Meclis Üyeleri, Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar ve Belde Teşkilatı, Çaykent Belediye Başkanı Hasan Kara ve Belde Teşkilatı, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı ve Belde yönetimi, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Merkez İlçe Eski Başkanı İshak Alim ile merkeze bağlı köy ve mahalle başkanları katıldı.

ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatinin-iftar-yemegi-(1).jpg

Merkez İlçe Başkanlığı iftar davetine katılımlarından dolayı tüm konuklarına teşekkür eden Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Murat Sadettin Türüt, özellikle Belde teşkilatları, Köy ve Mahalle Başkanlarının katılımlarından duyduğu büyük memnuniyetini dile getirdi.

Konuşmasının devamında "Teşkilatımızla bir olabilmek beraber  olabilmek adına bu organizasyonu gerçekleştirdik. Bizler Ak Davamızın gönüllü neferleri olarak, birlik ve beraberliğimizden hiçbir zaman  ödün vermedik. Partimiz şuana kadar üç genel seçim ile  üç yerel seçimden milletimizin güçlü iradesi ve desteğiyle zafer kazanarak çıkmıştır. Millete hizmete adanmış on iki yılı  hep birlikte geride bıraktık. İnşallah 14 Ağustos'ta hem partimizin kuruluş yıl dönümünü hem de Dünya lideri Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'nı kutlayacağız. Teşkilatımızın güzide mensupları, bu seçimde ilk defa kendi irademizle Cumhurun reisini seçeceğiz. Bu, ülkede demokrasinin zaferidir.  Şuana kadar yapmış olduğunuz çalışmalar takdire şayandır. Bu seçimde yeniden Başbakanımız için tek vücut çalışacak ona gereken desteği vereceğiz. Bu Milletin adamı, mazlumlara sırdaş, gariplere yoldaş liderimize sahip çıkacağız. Yürüdüğü bu kutlu Cumhurbaşkanlığı seçimi yolunda sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve tüm Türkiye'nin Allah yolunu açık etsin" dedi.  

murat-sadettin-turut.20140719223644.jpg

"Bizi bir arada tutan kardeşlik hukukumuzdur"

İftar programında bir konuşma gerçekleştiren İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı ise konuşmasında "İl genel meclisi olarak bütün faaliyetlerimizde teşkilatı esas unsur olarak  tutmak gayreti içindeyiz. Hepimiz bu teşkilat içinde farklı görevleri ifa etsekte bizi esas bir arada tutan kardeşlik hukukumuzdur. Bu kardeşlik hukukumuzun yeniden tesisi için ve daha fazla güçlenmesi için bundan önce olduğu gibi bundan sonrada elimizden gelen  bütün gayreti göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle  ben tekrar Ramazan Ayınızı tebrik ediyor; şahsım ve meclis üyesi arkadaşlarım adına saygılar sunuyor, teşekkür ediyorum" dedi.

muhammed-avci.20140719223703.jpg

"Allah Rızası için hizmet için buradayım"

Avcı'nın ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, konuşmasında "Öncelikle bu organizasyonun hazırlanmasında emeği olan başta Sadettin Bey kardeşimize teşekkür ediyor, yeni görevinde de başarılar diliyorum. Kıymetli dava arkadaşlarım malumunuz bir seçim süreci sonrasında yaklaşık yüz gün bir seçim kampanyasını sizlerle bir arada geçirdik. Göstermiş olduğunuz özverili çalışmaya tekrar  hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rize'ye koşmamın tek bir sebebi var  "Allah rızası için hizmet  etmek" ben bütün dualarımda  Allah'ım bana insanlara hizmet etme fırsatı ver diye dua etmiştim. Allah tarafından dualarımın kabul olduğunu düşünüyorum. Bu çerçevede bundan sonraki çalışmalarımızı belediyede diyalog ve işbirliği içinde yürütmemizi diliyorum." dedi.

resat-kasap.20140719223722.jpg

"Birlik ve beraberliğin en güzel örneği Merkez İlçenin yapmış olduğu çalışmalardır"

Programda son olarak İl Başkanı Hikmet Ayar bir konuşma yaptı. Ayar, konuşmasında, "Bizler yapmış olduğumuz çalışmaları birlik ve beraberlik içinde  gönüllü olarak yürütüyoruz. Son üç yıldır gerçekten birinci derecede önem verdiğimiz husus teşkilatlarımızın birlik beraberlik duygusudur. Teşkilatlarımızın birbiriyle uyumu milletvekillerimizin, belediyelerimizin teşkilatlarımızla uyumu bunlar hep önem verdiğimiz unsurlardır. Hele hele merkez ilçemizle son bir yıldır yapmış olduğumuz  çalışmalar birlik beraberlik adına güzel sonuçlar verdi. Bunun için her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Gerçekten birlik beraberliğin nelere kadir olduğunun en güzel örneği Merkez ilçenin göstermiş olduğu çalışmanın bir fiil kendisidir. Bunu küçümsemeyelim devamı da aynen bu birlik ve beraberlikten gelecektir diye inanıyorum" dedi.

hikmet-ayar.20140719223745.jpg

"Yüzde 85'in üstünde bir rakam bu birlik ve beraberlikle inşallah sağlanacaktır"

Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda da bir değerlendirmede bulunan Ayar, "10 Ağustos Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa milletin  Cumhurun Başkanını seçeceği bir tarihtir ve hem de bu  inşallah bizim hemşerimize Rize'nin evladına nasip olacaktır. Ben burada bir kriter vermek istiyorum. Hedefimiz bu olmalı diye düşünüyorum. 2003 senesinde ara seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan Siirt'ten aday oldu ve milletvekili seçildi. Siirtliler başbakanımıza yüzde 85 oy verdi. Siirt, Recep Tayyip Erdoğan'ın enişte olduğu ildir. Muhterem hanımefendi Siirtlidir. Biz Rizeliler olarak  kendi evladımıza yüzde 85 oy verirsek bunu Siirtliler konuşur. Bunu onlara konuşturmamız lazım. Bu seçimde Yüzde 85'in üstünde bir rakam bu birlik ve beraberlikle inşallah sağlanacaktır" dedi.

Merkez İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen iftar bu programı yapılan dua ile son buldu.

ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatinin-iftar-yemegi-(2).jpg

ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatinin-iftar-yemegi-(3).jpg

ak-parti-rize-merkez-ilce-teskilatinin-iftar-yemegi-(4).jpg