AK Parti Rize Milletvekili Adayı Avcı: "3-0'dan Endişemiz Yok"

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Avcı: "3-0'dan Endişemiz Yok"
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, 3-0'dan endişeleri olmadığını, sokağa ve araştırmalara bakıldığında 4-5 sıfırlık bir sonucun görüldüğünü söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı yoğun bir programla 24 Haziran seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Avcı, gerek şehir merkezi olsun gerekse ilçe köy ve mahalleleri olsun adeta saate bakmaksızın ziyaretlerini sürdürüyor.

Avcı, yerel bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Avcı’nın konuşmalarından satır başları şöyle:

"VATANDAŞLARIMIZ KARARINI VERDİ, 3-0'DAN ENDİŞEMİZ YOK"

"Biz çok analitik çalışan bir teşkilatız. Sadece fotoğrafa değil, anketlere de bakarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın her Rize'ye gelişinde, anketlerdeki kararsız oyların değiştiğini, oylarımızın arttığını görüyoruz. Bizim meselemiz 3-0 ile ilgili değil. Vatandaşlarımız zaten kararlarını verdiler. Seçimin son anına, sandıklar kapanana kadar disiplinli çalışan bir teşkilatız."

"RİZE'DE SONUÇ 4-5 SIFIR OLUR"

"Aldığımız enerjiyle, yaptırdığımız kamuoyu araştırmalarıyla Rize'de durumun 2-1 olma ihtimalini yüzde sıfır görüyorum. Hatta 4, 5 sıfıra yakın bir sonuç var. Muhalefe partili arkadaşlar seçimden sonra burada olmuyor. Bu soruları da cevaplamıyorlar. Bu stüdyoda havalimanı yapılmayacak diyen adaylar tanıyorum. Atabilecekleri bütün barutlarını attılar, seçimden sonra da onlara hesap soran yok"

"SAADET PARTİLİLER, FİKİRLERİNE KARŞI OLAN CHP'Yİ DESTEKLİYOR"

"Diğer iki siyasi partinin Rize'de CHP oylarını geçebilme ihtimali yok. Bu durumda da verdikleri bütün oylar CHP havuzuna yazılacaktır. Onları desteklemiş olacaklar. Özellikle Saadet Partili kardeşlerimiz yıllarca karşı oldukları fikirleri savunanlara bu gün oy verecekler. Saadet Partili arkadaşlarımız Muhammed Avcı'yı mı, Remzi Kazmaz'ı mı milletvekili yapalım bunu oylayacaklar. Onları vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum."

"BİR SİYASİ PARTİNİN İFTAR VAKTİNDE YAPABİLECEĞİ EN BÜYÜK MİTİNG"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize mitingini değerlendiren Avcı, "Miting meydanı fevladeydi. Pek çok vatandaşımız alana giremedi. Giremedikleri için bizleri arayanlar oldu. İftar vaktinde bir siyasi partinin yapabileceği en büyük miting gerçekleştirildi. Bundan daha büyüğü yapılamaz. İftara yarım saat kala vatandaşlarımız İkizdere'ye, Çamlıhemşin'in köylerine gittiler. Bu sevgi başkadır. Sayın Cumhurbaşkanımız iftar vaktinde de orada olsaydı, emin olun hiçkimse ayrılmayacaktı"

"LOJİSTİK MERKEZ SENE SONU İHALEYE ÇIKIYOR"

"Lojistik merkezi sene sonu ihaleye çıkacak. Hiçbir maumma yok. Cumhurbaşkanımız da kendi ağzıyla beyan etti. Onun söyleyipte yapmadığı hiçbir konu yok. İnşallah en kısa zamanda yapım aşamasına geçmiş olacağız."

"ŞEHİR HASTANESİ'NE ŞEHİR EFSANESİ DİYENLER OLDU"

"Şehir hastanesine şehir efsanesi diyenler oldu. Fizibilite raporlarının yapılması, deniz doldurularak yapalacağı için oşinografik haritaların çıkarılması, zemin etütlerinin yapılması gibi süreçleri var. 300 dönümlük bir alanda çalışma yapılacak. Çok kısa bir zamanda bu işi bitirdik. İhaleye hazır hale geldi. İnşallah seçimden sonra ihaleye çıkacağız"

"GÜÇLÜ LİDER CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN"

"Geçiş döneminde güçlü bir lidere ihtiyaç var. O lider de 16 yıl boyunca ülkeyi baştan sona yeniden imar eden ve güçlü Türkiye imajını bütün dünyaya verebilen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun oluşturduğu listelerdir."

"ERDOĞAN'IN LİDERLİĞİYLE EN AZ 400 MİLLETVEKİLİ"

"Avrupa ülkeleriyle kıyaslandığında Türkiye'de yapılan seçimlere katılım oranı çok yüksek. Bu da bizim demokrasimizin güçünü, vatandaşlarımızın seçimlere vermiş olduğu ilgi ve alakayı göstermektedir. Karşımızda güzel bir tablo var. 25 Haziran sabahına çok güzel bir Türkiye ile uyanacağız. Hedefimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğiyle mecliste en az 350-400 milletvekilimizi göndermektir"

"AVRUPA'NIN İLKESİZLİĞİ VE İKİ YÜZLÜLÜĞÜ"

Avrupa'da HDP'nin mitinglerine izin verilmesi, buna karşılık AK Parti'nin mitinglerine izin verilmemesini sert bir dille eleştiren Avcı, "Avrupa'nın çıkarlarına hizmet eden bir terör örgütü varsa, onlar için terör örgütü olmasının hiç bir önemi yoktur. Bu Avrupa ilkesizliği ve ikiyüzlülüğüdür. Fetö konusunda da aynı muameleyi yaptılar. Ülkemizin meclisi ve sivil vatandaşlarımız bu ülkenin uçaklarıyla bombalandı, o dönemlerde Avrupa'nın tavrını çok iyi biliyoruz. Şaşırmıyoruz. Hele ki PKK ile ciddi bir illiyet bağları olduğu ortadadır."

"TÜRKİYE TARİHTEN ALMIŞ OLDUĞU GÖREVİ YERİNE GETİRİYOR"

Sınırötesi terör operasyonlarını, Kandil, Afrin ve Münbiç harekatlarını değerlendiren Avcı: "Türkiye tarihten almış olduğu rolü eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir. Bu tarihi fonksiyonumuzu binlerce kilometre uzaktan gelen devletlere terk edecek değiliz. Burada güçlü bir devletiz. Bizim iznimiz olmadan, bu topraklarla ilgili kararların alınması söz konusu bile olamaz. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu kararlılığı ortaya koymaktadır"