AK Parti Rize Milletvekili Adayı Avcı: Rize Şehir Hastanesi İhale Süreci Seçimden Sonra Başlayacak

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Avcı: Rize Şehir Hastanesi İhale Süreci Seçimden Sonra Başlayacak
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, deniz dolgusu üzerinde yapılacak Rize Şehir Hastanesi ihale sürecinin seçim sonrası başlayacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize mitinginde Rize’ye yapılması planlanan Şehir Hastanesinin deniz dolgusu üzerinde 300 dönüme yakın bir alanda yapılacağını belirtmiş ve hastane ile ilgili bazı bilgileri de paylaşmıştı.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Rize Şehir Hastanesi projesinin görsellerini sosyal medya hesabından paylaşarak ihale sürecinin seçim sonrasında başlayacağını açıkladı.

Rize Şehir Hastanesi projesi çalışmalarının tamamlandığını ve projenin Yüksek Planlama Kurulu (YPK) ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığını ifade eden Avcı, Rize Şehir Hastanesi ihale sürecinin Sağlık Bakanlığı tarafından 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri sonrasında başlatılacağı müjdesini verdi.

rize-sehir-hastanesi-(2).jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Rize Mitinginde Rize'ye Şehir Hastanesi Müjdesi

AK Parti Rize mitinginde Rize'ye sağlık alanında yapılan yatırımlara ilişkin bilgi veren Erdoğan, kente şehir hastanesi kazandıracaklarını ve inşasının yakında başlayacağı müjdesini verdi. Erdoğan, "Rize şehir hastanesi deniz doldurularak kazanılacak. 300 dönüme yakın bir alanda 263 bin metrekare kapalı alana sahip bir şehir hastanesinin yapılmasıyla ilgili çalışma başladı." diye konuştu.

Hastanenin 554 normal yatak, 140 yoğun bakım yatağı, 100 palyatif bakım yatağı ve 6 mahkum yatağı olmak üzere toplam 800 yatak kapasiteli olacağını bildiren Erdoğan, burada 215 poliklinik muayene odası, 31 ameliyathane, 70 acil müşahede yatağı ve Türkiye'nin ilk hibrit ameliyathanesinin yer alacağını ifade etti.

rize-sehir-hastanesi-(4).jpgrize-sehir-hastanesi-(5).jpgrize-sehir-hastanesi-(6).jpgrize-sehir-hastanesi-(3).jpg