AK Parti Rize Milletvekili Adayı Yazıcı, Çayeli’nde Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Yazıcı, Çayeli’nde Vatandaşlarla Buluştu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı, “Çayeli, genciyle, yaşlısıyla Birlik, Bereket, Bolluk için 24 Haziran’a hazır. Güçlü meclis, güçlü hükümet ile güçlü Türkiye yolunda devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Rize'nin Çayeli ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

İlk olarak ilçede Kadın Kolları Danışma Meclisi toplantısına katılan Yazıcı, ardından Kaptanpaşa Köyü’nde vatandaşlarla iftarda buluştu.

hayati-yazici-cayelinde-vatandaslarla-bulustu-(2).jpg

İftar yemeğinin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Yazıcı, sorun ve talepleri dinledi.

Yazıcı burada yapmış olduğu konuşmada, Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberlik anlayışının siyasete yansıması olduğunu dile getirdi.

Yazıcı, “Milletimizle hep bir arada olduk, milletimize hesap verdik. Milletimize olan saygımızın ve sevgimizin gereği olan bu siyaset tarzımızı sürdürmekte kararlıyız.” dedi.

Yazıcı’ya ziyaretlerinde AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan ve Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen de eşlik etti.

hayati-yazici-cayelinde-vatandaslarla-bulustu-(3).jpghayati-yazici-cayelinde-vatandaslarla-bulustu-(1).jpghayati-yazici-cayelinde-vatandaslarla-bulustu-(4).jpghayati-yazici-cayelinde-vatandaslarla-bulustu-(5).jpg

hayati-yazici-cayelinde-vatandaslarla-bulustu-(6).jpghayati-yazici-cayelinde-vatandaslarla-bulustu-(7).jpghayati-yazici-cayelinde-vatandaslarla-bulustu-(8).jpg