Ak Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar'dan Trabzonspor'a Tarihi Kapak!

Ak Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar'dan Trabzonspor'a Tarihi Kapak!
Ak Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar'dan Spor Toto Süper Ligin son haftasında evinde Bursaspor'a 2-1 mağlup olarak Çaykur Rizespor'u küme düşüren Trabzonspor'a tarihi kapak.

Dün katıldığı AK Parti Rize 91'inci İl Danışma Meclisi toplantısında "Rizespor belki bir alt kümeye düştü ama Trabzonspor ahlaken küme düşmüştür." sözleriyle Çaykur Rizespor'un küme Trabzonspor tarafından kümeye düşürüldüğüne vurgu yaparak Trabzonspor'u suçlayan ve Trabzonspor'a sert göndermede bulunan Ak Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar'dan Trabzonspor'a 2. kez tarihi kapak. Ayar, Trabzonspor'un iki komşu şehir olan Rize ile Trabzon'u ayrıştırmayı başaramayacsğını söyledi. 

Ayar, gece saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tarihe altın harflerle işlenecek şekilde Trabzonspor'a tarihi ders verirken, "Birileri Rizede bizim Trabzonda bizim diye paylaşım yapıyor. Evet bizde aynı diyoruz. Rizede bizim Trabzonda bizim. Rize ile Trabzonu ayrıştırmayı hiç kimse başaramaz. TRABZONSPOR da başaramaz." dedi.

img_8099-001.png