Ak Parti Rize Saadet'in Acısını Paylaştı

Ak Parti Rize Saadet'in Acısını Paylaştı
Ak Parti Rize İl Başkanlığı, Trabzon'un Yomra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Rize Saadet Partisi İl Başkan Yardımcılarından Mehmet Kazdal için taziye...

Ak Parti Rize İl Başkanlığı resmi internet sayfası www.akpartirize.com'dan Trabzon'un Yomra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Rize Saadet Partisi İl Başkan Yardımcılarından Mehmet Kazdal için taziye, aynı kazada yaralanan Rize Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Uzun ve Mustafa Azder için geçmiş olsun mesajı yayımladı. "Acınızı Paylaşıyoruz" başlığıyla yayımlanan mesajda hayatını kaybeden Mehmet Kazdal için "Merhum Mehmet Kazdal kardeşimize Yüce Allah'tan rahmet, geride kalan acılı ailesine baş sağlığı diliyoruz." ve "Yaralanan Hasan Uzun ve Mustafa Azder kardeşlerimize de Yüce Allah'tan acil şifalar diliyor, Saadet Partisi Rize İl Teşkilatının acısını paylaşıyoruz." ifadelerinin de yer aldığı gözüktü.

hasan-uzun-mehmet-kazdal-mustafa-azder.jpg

İşte Ak Parti Rize İl Başkanlığı'nın resmi internet sitesi www.akpartirize.com'da yer alan o mesaj:

ACINIZI PAYLAŞIYORUZ

Trabzon'un Yomra İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Rize Saadet Partisi İl Başkan Yardımcılarından Mehmet Kazdal Hayatını Kaybetmiştir.

Araçta bulunan Rize Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Uzun, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Azder ise Yaralanmıştır.

Konu ile ilgili olarak Merhum Mehmet Kazdal kardeşimize Yüce Allah'tan rahmet, geride kalan acılı ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Meydana gelen bu üzücü kazada yaralanan Hasan Uzun ve Mustafa Azder kardeşlerimize de Yüce Allah'tan acil şifalar diliyor, Saadet Partisi Rize İl Teşkilatının acısını paylaşıyoruz.

AK Parti Rize İl Başkanlığı