Ak Parti Rize Sandıklara Sahip Çıkıyor

Ak Parti Rize Sandıklara Sahip Çıkıyor
Ak Parti, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi ülke genelinde olduğu gibi Rize'de de sandıklara sahip çıkıyor.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nın yapmış olduğu çalışma ile 22 Haziran Pazar günü (bugün), Türkiye geneli tüm Ak Parti teşkilatları “Sandığa sahip çıkıyoruz” sloganıyla saat 14.00'te oy kullandıkları mahalle, köy ve beldelerde  sandık yönetimiyle bir  araya gelerek sandığa sahip çıktıklarını gösterdi.

Ülke genelinde başlatılan çalışma dolayısıyla Rize’de de Ak Parti Rize Merkez İlçe Teşkilatı; tüm mahalle, köy ve beldelerde İl Yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları, Gençlik Kolları, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Mahalle, Köy ve Belde başkanları oy kullandıkları sandık bölgesinde bir araya geldi.

rize-sandiklarina-sahip-cikiyor-3.jpg

Gerçekleşen toplantıda, sandık yönetim kurullarında eksik varsa eksiklerin giderilmesi, seçimde görev alacak Sandık Kurulu Üyeleri ve Müşahitlerin belirleme çalışmaları, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi seçmen ziyaretlerinin planlanması  konularına değinildi.

rize-sandiklarina-sahip-cikiyor-1.jpg

Merkez İlçe Teşkilatı, seçim öncesinde yapılan bu çalışmanın yerinde olduğunu dile getirerek, sandık yönetiminin önemine dikkat çekti. Yapılan seçim çalışmalarının bir bütün olduğunu ancak  seçimin sandıkta kazanıldığını bu yüzden sandık hakimiyetinin gerekli olduğunu belirtti.

rize-sandiklarina-sahip-cikiyor-2.jpg