Ak Parti Rize Yönetimi Buluştu

Ak Parti Rize Yönetimi Buluştu
Ak Parti Rize İl Başkanlığı'nın yeni yönetimi ilk kez bir araya geldi.

Hafta sonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte birçok Bakan ve milletvekilinin de katılımıyla gerçekleşen AK Parti Rize 4. Olağan İl Kongresinde yeniden Başkan seçilen AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, göreve yeni seçilen AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Rize 4.Olağan İl Kongresi sonrası oluşan 40 kişilik yeni yönetim buluşmaya tam kadro olarak katılırken Rize Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hasan Karal da gerçekleşen ilk buluşmada AK Parti Ailesini yalnız bırakmadı.

Yakamoz Restaurant'ta gerçekleşen buluşma toplantısında AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar yaptığı konuşmada, "Hepinizin bildiği üzere gerçekleştirdiğimiz kongreler taktire değer niteliklerde idi. Ancak 12 Mayısta yaptığımız il kongremiz Rize tarihinde statta gerçekleşen ilk kongre ve en kalabalık kongre olarak tarihe geçmiştir. Gerçekten çok çalıştık.Deyim yerinde ise iğne ile kuyu kazarak bu günlere geldik. Emeğimizin karşılığını almak gibi bir beklentimiz asla olmadı. Bizlerin tek hedefi AK Parti Ailesine yakışır bir şekilde çalışmalarımızı daim ettirip, en iyi sonucu hedeflemektir. Ben göreve devam eden ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza başarılar dilerken yeni oluşan yönetim kurulumuzun Şehrimiz ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

nusret-bayraktar-hikmet-ayar-hasan-karal.jpg

Toplantıya katılan ve yeni yönetime görevlerinde başarı dileklerini sunan AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise konuşmasında "Bu güzel tablonun artık yabancısı değiliz. Rize'de ve ülkemizde gerçekleşen yatırım ve sağlanan başarıların temelinde milletimizin alın teri olduğu gibi, bu başarının icraata dönüşmesinde büyük rol oynayan siz değerli teşkilat mensupları var. İnanıyorum ki yarınlarımız bu günlerimizden daha verimli ve başarılarla dolu olacaktır. Partimiz, şehrimiz ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

nuran-alim-nusret-bayraktar-hikmet-ayar.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ise "Bu kutlu davada, bu kutlu yolda bizlerle beraber yürüyen her birey bizlerin yoldaşı değil kardeşidir. AK Partili olsun veya olmasın, bütün vatandaşlarımızı kucaklayıp şehrimiz ve milletimiz için daha iyi nasıl bir hayat sunulabilir diye düşünmek ve çalışmak tek hedefimiz. Bizler hamdolsun bu zaman kadar hayal denilecek projeleri bu duygu ve düşünceler ile gerçekleştiriyoruz. Rizemiz daha iyisini hak ediyor. Ben tekrar bu kutsal görevde sizlere başarılar diliyor hayırlı uğurlu olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

nusret-bayraktar-hikmet-ayar-hasan-karal-abdulkerim-yazici.jpg

Gerçekleşen toplantı yaklaşık 2 saat sürerken toplantıda göreve devam eden ve görevi yeni alan AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu üyeleri teker teker kendilerini tanıttılar.

ak-parti-rize-il-yonetimi-bulustu.20120514205012.jpg

ak-parti-rize-il-yonetimi-ilk-kez-bulustu.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/ak-parti-rizenin-yeni-yonetim-listesi-44177.htm