Ak Parti Rize'de 22. Aday Güngör Oldu

Ak Parti Rize'de 22. Aday Güngör Oldu
Ak Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emine Güngör, AK Parti Rize Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunan 22. isim oldu.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emine Güngör, AK Parti Rize Milletvekili Aday Adaylığı müracatında bulundu. Güngör, müracat dosyasını İl Teşkilat Başkanı Himmet İstif'e teslim etti.

Ak Parti kadın Kollarında daha önce yönetim kurulu üyeliğinde bulunan, son olarak Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan ve kentte sigortacılık işiyle ilgilenen Güngör'ün aday adaylığı başvurusuyla Ak Parti Rize'de Milletvekilliği Aday Aday sayısı 22'e yükselirken kadın aday aday sayısı da 7. oldu.

emine-gungor-himemt-istif-25.jpg

Bu akşam saat: 19.00'da aday adaylığı başvuruları sona erecek Ak Parti'de Rize Milletvekili aday adaylığı için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize Eski Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, Rize Eski İl Başkanı Muhammed Avcı, Habib Koçal, Mehmet Çelik, Azize Basa Akbin, Aziz Ayyıldız, Jale Kazdal, Sultan Rauf Oğuz, Menderes Birdal, Melisa Paliç, Rahmi Metin, Melahat Furtuna, Selçuk Tuzcu, Büşra Ustaoğlu, Mustafa Sözer, Kasım Kutlu, Elif Alemdar ve İsmail Öztürk daha önce başvuruda bulunan isimler olmuştu.

emine-gungor-himmet-istif-1.jpgemine-gungor-himmet-istif-2.jpg