AK Parti Rize'de 3 Belde Başkanlığına Atama

AK Parti Rize'de 3 Belde Başkanlığına Atama
AK Parti Rize İl Başkanlığı 7. Olağan Kongre sürecinde 3 beldede belde başkanı atamalarını gerçekleştirdi. Diğer 3 belde başkanlığına ise atamaların pazartesi günü yapılacağı öğrenildi.

AK Parti Rize’de Tunca, Madenli ve Büyükköy Belde Başkanlıklarına atamalar yapılırken, Kendirli, Salarha ve Muradiye belde başkanlıklarına pazartesi günü atama yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

İl Başkanı İshak Alim, Ardeşen ilçesine bağlı Tunca Beldesinde mevcut başkan Muhammet Fırıncı'nın yeniden atamasını yaparken, Çayeli ilçesine bağlı Madenli Belde Başkanı Nuri Yılmaz’ın yerine İlyas Bostancı’yı ve aynı ilçeye bağlı Büyükköy Belde Başkanı İbrahim Koç'un yerine Sedat Tecimer'i belde başkanı olarak atamasını gerçekleştirdi.

Alim, düzenlenen törende belde başkanlarına hayırlı olsun dileklerini ileterek görevlerinde başarı diledikten sonra mazbatalarını verdi.

ak-parti-rizede-3-belde-baskanligina-atama-(1).jpgak-parti-rizede-3-belde-baskanligina-atama-(2).jpgak-parti-rizede-3-belde-baskanligina-atama-(3).jpgak-parti-rizede-3-belde-baskanligina-atama-(4).jpgak-parti-rizede-3-belde-baskanligina-atama-(5).jpgak-parti-rizede-3-belde-baskanligina-atama-(6).jpgak-parti-rizede-3-belde-baskanligina-atama-(7).jpgak-parti-rizede-3-belde-baskanligina-atama-(8).jpg