AK Parti Rize'de 33 Aday Adayı Görücüye Çıktı

AK Parti Rize'de 33 Aday Adayı Görücüye Çıktı
AK Parti’den Rize’nin ilçelerinden belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan 33 aday adayı kendilerini tanıttı.

31 Mart 2019’da yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti’de Rize’nin 11 ilçesinin belediye başkan aday adaylarının belirlenmesi için yapılan çalışmalar devam ediyor.

Önceki gün açıklanan Rize Belediyesi Başkan Adayı ve aday adaylığı başvurusunda bulunulmayan Çamlıhemşin ilçesi dışındaki 10 ilçeden aday adaylığı başvurusunda bulunan 33 aday adayı, Ak Parti Rize İl Başkanlığında düzenlenen programda belediyecilikteki hedeflerini ve yapacakları çalışmaları kısa bilgilerle anlattı.

İl Başkanı İshak Alim başkanlığındaki İl Yürütme Kurulu üyelerinin katıldığı ve aday adaylarının tek tek görüşmeye alındığı programda aday adayları kendilerine tanınan 15 dakikalık sürede kendilerini tanıttı ve yapacakları çalışmalara ve projelerine ilişkin olarak bilgiler verdi. Saat: 13.00’te başlayan aday adaylarıyla görüşme programı 8,5 saat sürdü ve program 21.30’da sona erdi.

Aday adaylarıyla görüşme programı sonrasında İl Başkanı İshak Alim, yaptığı açıklamada, 33 aday adayını, aday adaylarının belediyecilikteki hedeflerini ve yapacakları çalışmaları İl Yürütme Kuruluyla beraber dinlediklerini belirtti.

Aday belirleme kriterlerinden olan aday adayı görüşmelerini tamamladıklarını kaydeden Alim, yapılacak tüm çalışmaların tamamlanmasının ardından Genel Merkez ile görüşlerini paylaşacaklarını kaydederek, aday adaylarının hepsinin birbirinden kıymetli insanlar olduğunu söyledi.

Alim, her aday adayına eşit mesafede olduklarını ve değerlendirmelerin tamamen şeffaf bir şekilde gerçekleştirilmekte olduğunu sözlerine ekleyerek tüm aday adaylarına teşekkürlerini iletti.

ishak-alim-ak-parti-rize-il-baskani---kopya-001.jpg

GÖRÜŞME ODASINA GİREN ADAY ADAYLARI ŞÖYLE:

Güneysu : Av. Ali Rıza Sancaktutan, Hasan Hanedar, Metin Terzi, Ali Karslı, Rıfat Özer, Erol Topçu, Adnan Yığcı, Mustafa Gündoğar

Ardeşen :Macit Moral

Çayeli : İbrahim Öztürk, Mustafa Sözer, Hüseyin Öztürk

Derepazarı : Ahmet Ayhan Yıldız, Kerim Aksoy, Zafer Karataş

Fındıklı : Mustafa Kasım Zorlu, Şaban Yılmaz, İsmail Fethi Velioğlu, İbrahim Kartal

İkizdere : Ali Yazıcı, Selçuk Ekşioğlu, Süleyman Tavukçu

İyidere : Saffet Mete, Abdullah Mete

Hemşin :Ziya Metin Usta

Kalkandere : Mehmet Özdemir, Refik Çolak, Sinan Çolak, Osman Yılmaz

Pazar : Sabri Aydoğdu, Recep Ali Çatan, Hamza Kandemir, Savaş Büyükterzi

Çamlıhemşin :Başvuru yok.