AK Parti Rize’de Danışma Meclisi Toplantıları Başladı

AK Parti Rize’de Danışma Meclisi Toplantıları Başladı
AK Parti Rize teşkilatları tarafından düzenlenen Aralık ayı ilçe danışma meclisi toplantıları bugün yapılan Fındıklı, Derepazarı ve İyidere ilçe danışma meclisi toplantılarıyla başladı.

AK Parti Rize teşkilatları 1 Kasım seçimlerinin ardından teşkilat çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Aralık ayında gerçekleştirilecek ilçe danışma meclisi toplantıları bugün yapılan Fındıklı, Derepazarı ve İyidere ilçe danışma meclisi toplatılırıyla başladı.

İl Başkanı Muhammed Avcı, beraberindeki İl yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Fındıklı’daki ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı. Derepazarı ve İyidere’deki toplantılara ise il yönetim kurulu üyeleri, ilçelerin ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi  üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Toplantılar ilçe başkanlarının açılış konuşmasıyla başladı. Teşkilat içi çalışmaların değerlendirildiği toplantılarda aylık gerçekleştirilen çalışmalar hakkında sunumlar yapıldı. 1 Kasım seçimlerindeki sonuçlar değerlendirildi.

Fındıklı ilçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, 1 Kasım seçimlerinde rekor oyla birlikte elde edilen Türkiye birinciliğinde teşkilatlardaki birlik ve beraberliğin büyük önemi olduğunu belirtti.  

İl Başkanı Avcı, “Teşkilatlarımız ilçe danışma meclisi toplantılarında bir araya geliyor ve istişare ediyor. AK Parti kadroları olarak bizler her zaman sahada olduk olmaya da devam edeceğiz.  Son 4 seçimdir elde ettiğimiz Türkiye birinciliklerinde ki en önemli pay şüphesiz siz değerli teşkilat mensuplarımızın çalışmalarıyla birlikte oldu. Biz AK Parti teşkilatları olarak her zaman seçime hazırız. Bunu son 4 seçimdir ortaya koyduğumuz performansla da göstermiş olduk. AK Parti’nin ve bizlerin bir gayesi var. Oda milletimize hizmet götürmektir. İl başkanından mahalle başkanına kadar AK Parti’deki her bir yönetici millete hizmet odaklı siyaset yapıyor.” şeklinde konuştu.

 Toplantıların son bölümünde ise sunumların müzakeresi yapıldı.

ak-parti’de-danisma-meclisi-toplantilari-basladi‏--(3).jpgak-parti’de-danisma-meclisi-toplantilari-basladi‏--(4).jpgak-parti’de-danisma-meclisi-toplantilari-basladi‏--(2).jpgak-parti’de-danisma-meclisi-toplantilari-basladi‏--(1).jpg